6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ PERSONAL TRAINING
Κατεβάστε τον προσωπικό σας προπονητή εδώ!

Υπηρεσία Reebok FitnessTrainer
Κατεβάστε σήμερα τη δωρεάν εφαρμογή Reebok FitnessTrainer και αποκτήστε τον προσωπικό σας προπονητή στο fitness για 6 εβδομάδες. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Apple iTunes ή το Google Market, αναζητήστε την εφαρμογή Reebok FitnessTrainer και μπείτε ξανά από σήμερα σε ένα πρόγραμμα άσκησης.

Επικοινωνήστε με τον προπονητή της περιοχής σας και συζητήστε τους στόχους σας στο fitness για να πάρετε συμβουλές και προγράμματα άσκησης από έναν εξειδικευμένο γυμναστή. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταποκρίνεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής, οπότε η επικοινωνία με τον προπονητή σας θα πραγματοποιείται μέσω μηνυμάτων ή και τηλεφωνικά. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας (απώλεια βάρους, γράμμωση ή ενδυνάμωση), η συνεργασία σας με έναν προπονητή θα σας κινητοποιήσει και θα βοηθήσει να ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμά σας. Καθώς θα επικοινωνείτε με έναν άνθρωπο, οι συμβουλές που θα παίρνετε θα είναι βάσει των δικών σας αναγκών και του τρόπου άσκησης που προτιμάτε – από τρέξιμο μέχρι yoga ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας αρέσει.

Η Reebok σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να γίνετε fit και να δραστηριοποιηθείτε.

Reebok House of Fitness

TRAINING
Πιστεύουμε ότι ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να πετύχουν τους προπονητικούς τους στόχους στο fitness, τους βοηθάμε να αποκτήσουν μια πιο πλήρη και όμορφη ζωή. Τα παπούτσια και τα ρούχα προπόνησης της Reebok είναι σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται και να ενισχύουν τη φυσική ανθρώπινη κίνηση σε κάθε είδος προπόνησης. Με τη Reebok προπονείστε καλύτερα για να ζείτε καλύτερα.

DANCE
Reebok dance σημαίνει πάθος και ενέργεια. Τα παπούτσια και τα ρούχα χορού της Reebok είναι σχεδιασμένα για fun και fitness. Εκφραστείτε μέσα από εντυπωσιακά, στιλάτα κομμάτια που μπορείτε να τα προσαρμόσετε στη δική σας αισθητική για να γίνουν αποκλειστικά δικά σας. Νιώστε την ενέργεια του χορού, καθώς το fitness γίνεται τρόπος ζωής. Εκφράστε τον πραγματικό σας εαυτό μέσα από τα χρώματα και τα έντονα γραφικά της σειράς Reebok dance.

YOGA
Μια φρέσκια, εμπνευσμένη ματιά στα ρούχα για γιόγκα. Τα ρούχα γιόγκα της Reebok είναι fun, πρωτότυπα και μοντέρνα. Όσο καλά τα αισθάνεστε πάνω σας κατά την προπόνηση, τόσο όμορφα δείχνουν και στο στούντιο, με τις μαλακές τους πτυχές να σας προσφέρουν την απόλυτη άνεση. Urban και πρωτότυπα σχέδια συνδυάζονται με την κορυφαία άνεση, συνεπαίρνοντας κάθε δυναμική γυναίκα που επιλέγει τη γιόγκα για το fitness της.

RUNNING
Τα RealFlex διαθέτουν μια σόλα αποκλειστικά από τη Reebok, κατασκευασμένη με μεμονωμένα ελαστικά «δόντια». Αυτά τα παπούτσια είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε  να λυγίζουν ακολουθώντας την κίνηση του πέλματος, για μια πιο φυσική αίσθηση στο τρέξιμο.

WALKING
Καιρός να αναγνωρίσουμε το περπάτημα για την ικανότητά του να βελτιώνει τις ζωές μας και να μας φέρνει πιο κοντά –  είναι άλλωστε μία από τις πέντε κυριότερες δραστηριότητες άσκησης. Τα παπούτσια και τα ρούχα για περπάτημα της Reebok είναι σχεδιασμένα για να σας βοηθούν να μοιράζεστε και να απολαμβάνετε το περπάτημα για fitness ακόμα περισσότερο. Το fitness συναντά το περπάτημα και το περπάτημα το fitness.

Η αρχή για να γίνεις fit είναι να αποδεχθείς την πρόκληση να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Θεώρησε ότι αυτή είναι η πρόσκλησή σου. Η Reebok προσφέρει πολυμορφικά ρούχα για υψηλές επιδόσεις, καλύπτοντας έτσι  πλήρως τις προπονητικές σας ανάγκες. Τα χαρακτηριστικά των ρούχων αυτών σας επιτρέπουν να κινείστε ελεύθερα και με όποιον τρόπο θέλετε.

Ακολουθήστε το στο Google News