Η σειρά Fytro είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση υγιεινής διατροφής που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση και την ποικιλία της. Χάρη στις φυτικές ίνες, τα περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες, τα προϊόντα Fytro αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν της διατροφή τους, ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και ταυτόχρονα αναζητούν γευστικές εναλλακτικές προτάσεις.
Οι διατροφικές προτάσεις της Fytro σας προσφέρουν πλούσιες διατροφικές λύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας.

Με τις επιλογές Fytro, το υγιεινό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής είναι πια πολύ εύκολο:
– Ξεκινήστε την ημέρα σας με Δημητριακά Fytro που ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση. Επιλέξτε τις Νιφάδες Βρώμης Fytro, ένα εξαιρετικά ευεργετικό δημητριακό που περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.
– Προτιμήστε μικρά χορταστικά γεύματα με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης ή Σόγιας Fytro, δροσερές σαλάτες με Πλιγούρι Fytro, αλλά και ριζότο με Καστανό Ρύζι Fytro.
– Επιλέξτε υγιεινά και ελαφριά σνακ, όπως οι Ρυζογκοφρέτες Fytro, ιδανικές για όλη την οικογένεια, συνδυασμένες με άπαχο τυρί, μέλι ή Μαρμελάδες Fytro. Αν πάλι δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό της σοκολάτας οι Σοκολάτες Fytro χωρίς ζάχαρη σε 3 γεύσεις είναι ιδανικές επιλογές.
– Για τον καφέ και το τσάι επιλέξτε Ακατέργαστη, Μαύρη Ζάχαρη!
– Για ισορροπημένη διατροφή και για όσους αποφεύγουν τις ζωικές πρωτεΐνες, επιλέξτε Σόγια κιμά, Σόγια Κεμπάπ και Ρόφημα Σόγιας με ασβέστιο, πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, χωρίς χοληστερόλη και ζωικά λύπη. Τα προϊόντα Σόγιας Fytro είναι ιδανικά για μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά, ως μερική ή ολική αντικατάσταση του κρέατος.

Η σειρά προϊόντων Fytro μας προτείνει να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες και να μπούμε σε έναν κόσμο υγείας, ευεξίας, ισορροπίας. Με σύμμαχο τα προϊόντα Fytro η υγιεινή διατροφή γίνεται τρόπος ζωής.

www.fytro.com.gr