1. Γαλλική ή άλλου τύπου κοτσίδα. Δεν είναι κολακευτική μόνο γιατί μας κάνει να φαινόμαστε νεότερες αλλά και γιατί αποσπά την προσοχή από τις ρίζες.
2. Αλλαγή χωρίστρας. Μερικές από εμάς έχουμε παρατηρήσει ότι έχουμε περισσότερα λευκά στη μία πλευρά του κεφαλιού. Με μια πολύ απλή κίνηση λοιπόν καλύπτουμε τη συγκεκριμένη πλευρά και ανανεώνουμε το χτένισμά μας. Γρήγορα και ανέξοδα.3. Αξεσουάρ. Τυλίγουμε τις μπροστινές τούφες και τις στερεώνουμε με εντυπωσιακά τσιμπιδάκια ή ρετρό μπαρέτες.4. Πούδρα. (ναι, ναι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος). Μία πούδρα ή σκιά που πλησιάζει στο χρώμα των μαλλιών μας μπορεί να καλύψει προσωρινά τις ρίζες. Την απλώνουμε με βρεγμένο σφουγγαράκι.
5. Κορδέλα ή μπαντάνα ή τιρμπάν. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι πάντα στη μόδα. Είτε έχοντας έθνικ στοιχεία είτε ρετρό που παραπέμπουν στην περίοδο του μεσοπολέμου, καταφέρνει να κρύψει με στιλάτο τρόπο τις λευκές τρίχες.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ: Δε βγάζουμε τις λευκές τρίχες με το τσιμπιδάκι των φρυδιών. Κυρίως γιατί μπορεί να τραυματίσουμε τον θύλακα της τρίχας και να μην ξαναβγεί, προκαλώντας έτσι πιθανότητες φαλάκρας ανά τόπους.Όταν πλέον, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τη βαφή, έχουμε το καλύτερο νέο, ειδικά αν επιθυμούμε να βάψουμε τα μαλλιά μας σε πολλαπλούς τόνους, για φυσικό αποτέλεσμα. Μια ειδική σύνθεση, η οποία λειτουργεί σαν αόρατο δίχτυ, που διαχωρίζει και κρατά χωριστά τα σημεία των μαλλιών με διαφορετικό χρώμα. Για να το πούμε πιο απλά επιτρέπει να τοποθετηθεί χρώμα δίπλα στο χρώμα χωρίς να αναμιχτεί το ένα με το άλλο, χωρίς να «τρέχει» και χωρίς να χρειάζεται η χρήση αλουμινόχαρτου. Αυτό σημαίνει το τέλος στα αλουμινόχαρτα ή στο ειδικό σκουφάκι για τις ανταύγειες! Το Color.id της Wella Professionals, χάρη στη μοναδική τεχνολογία InvisiDivider, επιτρέπει στον ειδικό να βάψει τα μαλλιά μας πολύ πιο γρήγορα και απλά. Πώς το βρίσκουμε; Το ζητάμε από τον κομμωτή μας.