Οι δέκα τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν με e-mail για τον τρόπο παραλαβής των προσκλήσεών τους. Τους ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ

Μάθετε τα μυστικά της θάλασσας και ζήστε στο μαγικό κόσμο των Πειρατών!

To vita.gr και η διαδραστική έκθεση ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ & ΠΕΙΡΑΤΕΣ σας κάνουν δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το ταξίδι των Καπετάνιων και των Πειρατών στον 4ο όροφο του The Mall Athens.

Ένα ταξίδι που τα περιέχει όλα: μυστήριο, φαντασία, παιχνίδι, γνώση και προπαντός την ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων τεχνολογιών!

H διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου. Η κλήρωση για την ανάδειξη των 10 τυχερών θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν στο site και το facebook του vita.gr.

Η διαδραστική έκθεση «Καπετάνιοι & Πειρατές»

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο εκθέσεις με ένα ενιαίο εισιτήριο και τη συνεργασία φορέων διεθνούς κύρους όπως είναι το Κέντρο Επιστημών της Φινλανδίας, “Heureka Science Center”, η Sony Pictures, η Aardman Productions, και το Μουσείο Επιστημών του Birmingham.

Μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν τον κόσμο της ναυσιπλοΐας και δοκιμάζουν τις «δυνάμεις» τους στα ναυτικά επαγγέλματα μέσα από τους 21 διαδραστικούς σταθμούς της έκθεσης «Καπετάνιοι», ενώ την ίδια στιγμή, μπαίνουν στα άδυτα της δημοφιλούς ταινίας animation, «Οι Πειρατές!», κάνοντας βουτιά στα εντυπωσιακά παρασκήνια και μαθαίνοντας βήμα προς βήμα πώς χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία στον τομέα της παραγωγής, του post production, του ήχου μέχρι το θεαματικό αυτό τρισδιάστατο αποτέλεσμα που βλέπουμε στη οθόνη! Μια αξέχαστη εμπειρία που ολοκληρώνεται με τη δημιουργία ενός animation που ο ίδιος ο επισκέπτης καλείται να φτιάξει!

Οι «Καπετάνιοι & Πειρατές» δεν είναι μόνο μία έκθεση. Είναι παιχνίδι, γνώση, διασκέδαση και δημιουργία!

Πληροφορίες για την έκθεση

Διάρκεια: 18 Οκτωβρίου – 19 Ιανουαρίου, THE MALL ATHENS

Τιμή εισιτηρίου: €7 (γενική είσοδος), €5 (σχολεία)

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 10:00-22:00, Κυριακή και αργίες 10:00-21:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 210 6197933

Τηλέφωνο επικοινωνίας για σχολεία: 6973 203245