Τα ονόματα των δυο τυχερών νικητών είναι

ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΤΣΑΡΑ
Σπύρος Ναστάτος

Οι δυο νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το πότε μπορούν να ξεκινήσουν το εορταστικό πρόγραμμα ανανέωσης στο NYSY Studios.
.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ

Το vita.gr και το NYSY Studios, ο πιο φωτεινός χώρος συνάντησης για Yoga & Pilates στην καρδιά της Αθήνας, προσφέρουν σε 2 τυχερούς ένα εορταστικό πακέτο ευεξίας, λάμψης και εσωτερικής ισορροπίας για να σας βρει ο νέος χρόνος ανανεωμένους, ευδιάθετους και σε φόρμα.

Το εορταστικό πακέτο περιλαμβάνει

*απεριόριστα μαθήματα yoga και pilates mat για την περίοδο 20 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου

* τη συμμετοχή σας στο Σεμινάριο Υγιεινής Μαγειρικής και Μακροβιοτικής Διατροφής στις 30 Νοεμβρίου

Πρόκειται για ένα δώρο συνολικής αξίας 99 ευρώ.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 13/11 έως τις 25/11. Η κλήρωση για την ανάδειξη των 2 τυχερών νικητών θα γίνει στις 25/11 και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν στο site και το facebook του vita.gr.

Tι κερδίζετε

Παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό και κερδίζοντας το εορταστικό πακέτο έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στα αναζωογονητικά, δυναμικά μαθήματα Yoga & Pilates με δασκάλους «αστέρια» στον χώρο, που θα σας ανακουφίσουν από τυχόν προβλήματα και θα βελτιώσουν το σώμα, τη διάθεση και την καρδιά σας. Ενώ, παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε τους ONE project, που θα σας μυήσουν σε ένα διασκεδαστικό τρόπο να μαγειρεύετε υγιεινά, με στόχο να μάθετε εύκολες, θρεπτικές και εντυπωσιακές συνταγές για την καθημερινή σας διατροφή την καλή υγεία και ευεξία. Η κυρία Χρύσα Καρακοϊδα, δικηγόρος, είπε σχετικά με την εμπειρία της στο NYSY Studios : «Εδώ και 8 χρόνια που παρακολουθώ μαθήματα στο NYSY Studios, έχω βρει ένα χώρο που μου προσφέρει καθημερινή εκτόνωση από το στρες, εξαιρετική γυμναστική και ανακούφιση από προβλήματα αυχένα και γονάτου που με ταλαιπωρούσαν. Γενικότερα η συμμετοχή μου στα μαθήματα του NYSY Studios μου δίνει μια αίσθηση ευεξίας και χαράς. Το NYSY Studios έχει αλλάξει θετικά τη ζωή μου».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 210 3232004, www.nysystudios.com