*Αυτό που είχατε σκεφτεί. Ανάλογα με την προσωπικότητα σας, υπάρχουν και τα αντίστοιχα στυλ που θα σας κάνουν να νιώσετε άνετες, θηλυκές και γοητευτικές. Μην επηρεάζεστε από τις τάσεις ή από τις σελίδες των περιοδικών. Βεβαιωθείτε ότι βρήκατε αυτό που σας κολακεύει αλλά και σας κάνει να νιώσετε άνετα. Η αυτοπεποίθηση είναι το νούμερο ένα στοιχείο για να δείξετε όμορφες και στα μάτια των άλλων. Τα ρούχα μεταμορφώνονται πάνω μας όταν εμείς ξέρουμε και θέλουμε να τα στηρίξουμε.

*Κάπου σε ξέρω. Επιλέξτε από την γκαρνταρόμπα σας το φόρεμα που ξέρετε ότι σας κολακεύει: μοντέρνο, κλασικό, μίνι, maxi, στράπλες, εξώπλατο… Βοηθήστε την υπεύθυνη κοπέλα στον οίκο που έχετε επισκεφθεί περιγράφοντας της το κόψιμο που αναδεικνύει την σιλουέτα σας και δοκιμάστε αντίστοιχα νυφικά.

*Τονίζει τα θετικά σας. Όλες έχουμε, τουλάχιστον, ένα ελκυστικό σημείο στο σώμα μας: ντεκολτέ, πόδια, ώμοι, πλάτη. Επιμείνετε, λοιπόν, σε σχέδια που να το αναδεικνύουν και καταλήξτε σε αυτό που ταυτόχρονα καλύπτει κάποιες αδυναμίες που μπορεί να έχετε.

*Στο σωστό μέρος. Μπορεί να μην πρέπει να επηρεάζεστε από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες, αλλά η τοποθεσία του γάμου σας δεν είναι ένας από αυτούς. Αν παντρευτείτε στην πόλη το στυλ θα είναι τελείως διαφορετικό από το να παντρευτείτε σε ένα ορεινό μέρος. Μπορείτε να εμπνευστείτε από σχετικές φωτογραφίες μόδας για να συνθέσετε στο μυαλό σας το κατάλληλο στυλ.