Δεν υπάρχει λόγος να βάζετε ταμπέλες στον τρόπο που θα γιορτάσετε του Αγ. Βαλεντίνου:  παραδοσιακά, πρωτότυπα, ακριβά, φθηνά, εντός, εκτός, μόνοι, με φίλους… Δεν έχει σημασία και ούτε περιορισμοί υπάρχουν.

Το νόημα είναι να περάσετε καλά με τον αγαπημένο σας, να αλλάξετε παραστάσεις, να έρθετε πιο κοντά, να διασκεδάσετε… Γιατί στη δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε κάθε ευκαιρία για γιορτή και σπάσιμο της ρουτίνας είναι ευπρόσδεκτη.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε από τον σύντροφο σας να πάρει πρωτοβουλία. Αυτή η ημέρα αφορά και τους δυο, αφορά στην αγάπη σας οπότε σημασία έχει να περάσετε όμορφα και να κάθεστε να περιμένετ ε την τεράστια έκπληξη. Αν θέλετε να προτείνετε κάτι και να οργανώσετε εσείς την βραδιά, μην διστάσετε λεπτό.

Φορέστε τα καλά σας, το πλατύ χαμόγελο σας, τα σέξι εσώρουχα σας και εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας.

1.Κάντε κράτηση στο roof garden ενός ιδιαίτερου ξενοδοχείου και συνεχίστε τη βραδιά σας σε ένα από τα όμορφα δωμάτια του.

2.Κάντε του έκπληξη στέλνοντας του εσείς μια τεράστια ανθοδέσμη σπάζοντας το ταμπού που θέλει παραλήπτη λουλουδιών μόνο τις γυναίκες.

3.Ετοιμάστε του μια βαλίτσα με τα άκρως απαραίτητα και μόλις γυρίσει ανακοινώνεστε του ότι φεύγετε τα δυο σας με προορισμό… το άγνωστο.

4.Επιδοθείτε σε ένα διαδικτυακό window shopping και εντοπίστε ένα ξεχωριστό δώρο εμπειρίας – πτήση με αερόστατο, καρτ για δυο, κτλ.

5.Δώστε ραντεβού στο μπαράκι που συχνάζετε ως «ελεύθεροι» και πιείτε μέχρι το πρωί.

6.Πάρτε άδεια από το γραφείο και περάστε την ημέρα σας κάνοντας spa ή άλλες χαλαρωτικές θεραπείες με τα πάντα να βρίσκονται στα χέρια σας.

7. Κανονίστε με τη μητέρα σας (κουμπάρα, κολλητή, νονά…) να κοιμηθούν στο σπίτι της τα παιδιά σας και απολαύστε την ηρεμία σας. Παραγγείλετε, μαγειρέψτε, κάντε ντους μαζί, κυκλοφορήστε γυμνοί στο σπίτι, βγείτε για βόλτα στις 2 το πρωί… Ο,τι σας έχει λείψει, ό,τι θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

8.Νιώστε και πάλι παιδιά: παίξτε bowling, επισκεφθείτε ένα λούνα πάρκ, πηγαίνετε σε καραόκε πάρτυ, σε παγοδρόμιο, σε αγώνα μπάσκετ, σε συναυλία…   

9.Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας σημείο (παραλία, βουνό, πάρκο…), όπου σας αρέσει να κάθεστε και να ηρεμείτε, πάρτε μαζί σας τα αγαπημένα σας γλυκά, δυο μικρές σαμπάνιες και απολαύστε ο ένας τον άλλον, έτσι απλά, έτσι ουσιαστικά.

10.Ετοιμάστε ένα πλήρες, γευστικό, λαχταριστό πρωινό – ναι, θα πρέπει να ξυπνήσετε λίγο νωρίτερα -,σερβίρετε το στο κρεβάτι και ό,τι ήθελε προκύψει! Σε επιλεγμένα ζαχαροπλαστεία μπορείτε να βρείτε και μπισκοτάκια σε σχήμα γυναικείων εσωρούχων και καυτών σημείων.