Σε μια πρόσφατη έρευνα, που διοργανώθηκε από τη Sea Band, τη βρετανική εταιρία που παράγει τα περικάρπια πιεσοθεραπείας Sea Band κατά της ναυτίας, αποκαλύφθηκε ότι αν και η πλειοψηφία των ανθρώπων υπομένουν στωικά την ταξιδιωτική ναυτία, το 25% των ερωτηθέντων αποφασίζουν τελικά να αποφύγουν ένα ταξίδι παρά να ρισκάρουν να υποφέρουν τα δυσάρεστα συμπτώματα της ταξιδιωτικής ναυτίας, όπως λήθαργος, ανησυχία, ζαλάδα, ανακατωσούρα στο στομάχι και εμετός. Η κατάσταση αυτή είναι πολύ κοινή όπως φαίνεται από την έρευνα όπου το 70% των ατόμων που συμμετείχαν ήξεραν τουλάχιστον ένα άτομο που υποφέρει από την ναυτία των ταξιδιωτών.

Τα Sea-Band® είναι περικάρπια πιεσοθεραπείας που μπορούν να σταματήσουν τη ναυτία πριν ακόμα να ξεκινήσει. Aντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο κάθε είδους ναυτία, χωρίς να προκαλούν υπνηλία ή οποιαδήποτε άλλη ανεπιθύμητη ενέργεια. Βασισμένα στις πανάρχαιες αρχές της πιεσοθεραπείας, μιας φυσικής χωρίς φάρμακα θεραπείας, ασκούν συνεχόμενη πίεση σε συγκεκριμένο σημείο πάνω στον πήχη και κοντά στον καρπό, εμποδίζοντας τη ναυτία να εκδηλωθεί. Τα Sea-Band® είναι η ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στα φάρμακα και σκευάσματα με ουσίες για τη ναυτία. Κυκλοφορεί ήδη σε πολλές χώρες στον κόσμο και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών, αφού είναι η πιο εύκολη και αποτελεσματική φυσική επιλογή κατά της ναυτίας.

Τα Sea Band είναι κατάλληλα και για την πρωινή ναυτία των εγκύων (Sea Band Mama!), αλλά και για μετεγχειρητική ναυτία και τη ναυτία που οφείλεται σε χημειοθεραπεία. Κυκλοφορούν επίσης και σε ειδικά μεγέθη για παιδιά. Η συσκευασία περιέχει δύο τεμάχια. Το SEA-BAND πρέπει να φορεθεί στους καρπούς και των δυο χεριών, επαναχρησιμοποιείται και πλένεται. Τα Sea-Band® υποστηρίζονται από πλήθος κλινικών μελετών. Διατίθενται από τα φαρμακεία και το www.healthy-scoop.com σε πακέτο με δύο περικάρπια στην τιμή 10,80€.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ, Λ.Ιωνίας 166, Τ.Κ. 111 44 Αθήνα, τηλ: 210 2014306, e-mail: info@kite.gr ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kite.gr.