Όταν η γυναίκα τού Έκτορ Κρουζ έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Σοφία, βίωσε για πρώτη φορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι νέες μαμάδες. Οι μπαμπάδες δεν είναι αρκετά ενημερωμένοι για τα θέμα του θηλασμού, η ίδια η πράξη ερμηνεύεται λανθασμένα ως «προκλητική» και ο δημόσιος θηλασμός θεωρείται απαράδεκτος από μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας.

Η απάντησή του, λοιπόν, σε όλα αυτά ήταν το «Project Breastfeeding», μια σειρά από φωτογραφίες όπου οι μπαμπάδες παριστάνουν ότι θηλάζουν τα μωρά τους, με το μότο: «If I Could, I Would» (Αν μπορούσα, θα το έκανα)!

«Πιστεύω ότι ο μοναδικός τρόπος να αρχίσουμε σιγά-σιγά να απαλλασσόμαστε από το στίγμα που περιβάλλει το δημόσιο θηλασμό είναι να απευθυνθούμε στους άντρες και να τους εκπαιδεύσουμε. Είναι η πιο σημαντική βοήθεια που μπορούμε να παρέχουμε στις γυναίκες μας, προκειμένου να τις ενδυναμώσουμε σχετικά με το θηλασμό, που αποτελεί το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο», δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Σκοπός του ανατρεπτικού project είναι να συγκεντρωθούν χρήματα, προκειμένου να ξεκινήσουν μαθήματα υποστήριξης του θηλασμού για τους νέους μπαμπάδες από την επερχόμενη χρονιά.    

Ακολουθήστε το στο Google News