Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 3ο όροφο του The Mall Athens, η Ελένη Πετρουλάκη με την ομάδα της θα παρουσιάσει μέσα από Live Sessions γρήγορους και εύκολους τρόπους εκγύμνασης που μπορούν να εφαρμοστούν ατομικά ακόμα και στο σπίτι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο http://www.intersport.gr/el/events/intersport_fitness_evening. Συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής και με τη συμμετοχή στα Live Sessions υποβάλλεται συμμετοχή και στην κλήρωση για ένα ζευγάρι PUMAFAAs 300 v3!

Ένα απογευματινό δίωρο γεμάτο fitnesstips, πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα περιμένει όλους τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους!

Σχετικά με την INTERSPORT
Η INTERSPORTATHLETICS Α.Ε.Ε. είναι μέλος του Ομίλου FOURLIS. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2000 και σήμερα έχει δίκτυο 43 καταστημάτων πανελλαδικά. Μέλη του Ομίλου FOURLIS είναι επίσης η INTERSPORT Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου και Τουρκίας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η INTERSPORT είναι η νούμερο 1 αλυσίδα αθλητικών ειδών, με παρουσία σε 42 χώρες, δίκτυο 5.400 καταστημάτων και τζίρο που το 2012 έφτασε τα 10,2 δις ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.intersport.gr

Σχετικά με την PUMA
Η PUMA είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρίες σχεδιασμού, ανάπτυξης & εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Για περισσότερο από 65 έτη, η PUMA έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη δημιουργία γρήγορων σχεδιαστικών προϊόντων για τους γρηγορότερους αθλητές του πλανήτη. Η PUMA προσφέρει εξοπλισμό επιδόσεων & lifestyle προϊόντα εμπνευσμένα από τον αθλητισμό, σε κατηγορίες όπως ποδόσφαιρο, τρέξιμο, γυμναστική και fitness, γκολφ και motorsports. Επίσης, έχει συνάψει συναρπαστικές συνέργειες με διάσημα εμπορικά σήματα, όπως Alexander McQueen και Mihara Yasuhiro, ώστε να εισάγει καινοτόμα και γρήγορα σχέδια στον κόσμο του αθλητισμού. Ο Όμιλος PUMA κατέχει τα εμπορικά σήματα PUMA, Cobra Golf, Tretorn, Dobotex και Brandon. Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολεί περισσότερα από 10.000 άτομα σε όλο τον κόσμο και εδρεύει στο Herzogenaurach, Γερμανία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα http://www.puma.com

Ακολουθήστε το στο Google News