“Μπορώ να χρησιμοποιώ ένα αδυνατιστικό προϊόν το βράδυ που έχω περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου;” Να μια συχνή ερώτηση που κάνουμε εμείς οι γυναίκες. Η Elancyl μας εισάκουσε και δημιούργησε με επιτυχία μια σύνθεση που ενεργοποιεί την αποδέσμευση του λίπους κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ποιο είναι το «κλειδί» της σύνθεσης; Δεν είναι ένα, αλλά δυο. Το πρώτο είναι το GP4G, ένα συστατικό που χρησιμοποιείται πρώτη φορά στο αδυνάτισμα, και διεγείρει τη νυχτερινή κυτταρική δραστηριότητα. Το δεύτερο είναι ένα ενισχυμένο σύμπλεγμα αποδέσμευσης λιπών που αποτελείται από φυτικά εκχυλίσματα κεκρόπιας και καφεΐνης, βρίσκονται στην καρδιά της σύνθεσης Cellu Slim Night, της Elancyl. Εκτός από αυτά τα συστατικά όμως, αυτή η πλούσια κρέμα περιέχει εκχύλισμα κισσού που κάνει αποσυμφόρηση και έλαια καρθάμου και νυχτολούλουδου που ευνοούν το μασάζ και θρέφουν την επιδερμίδα.


Σύμφωνα με κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν από ανεξάρτητα εργαστήρια, το Cellu Slim Night λειαίνει την κυτταρίτιδα, μειώνει πόντους και κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό από τη 14ηνύχτα χρήσης. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι το προϊόν «δουλεύει» ως και 4 εβδομάδες μετά το τέλος της εφαρμογής.

Τι λένε οι ειδικοί των εργαστηρίων Elancyl….

«Tο βράδυ είναι η ιδανική στιγμή για τη φροντίδα του σώματος, γιατί τότε:

* Αποθηκεύεται το λίπος στον οργανισμό

* Επιτρέπεται η καλύτερη διείσδυση των συστατικών

* Επιταχύνεται η αποσυμφόρηση»

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθούμε την πρωτοποριακή εταιρεία Elancyl και στο facebook (https://www.facebook.com/elancyl.gr?fref=ts)