Σύμφωνα με τις αρχές της χρονοβιολογίας, η αποθήκευση του λίπους στον οργανισμό γίνεται το βράδυ. Ωστόσο, τα εργαστήρια της Elancyl ανακάλυψαν το GP4G, το οποίο όχι μόνο μπλοκάρει την λιπογένεση, αλλά την αντιστρέφει. Κλινικές έρευνες απέδειξαν ότι μειώνει την κυτταρίτιδα και λεπταίνει τη σιλουέτα μέσα σε δυο βδομάδες. Και όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν κοιμόμαστε.


Πώς δουλεύει:
Ο GP4G μετατρέπεται σε ΑΤΡ-Τριφοσφωρική αδενοσίνη ένα συστατικό που δραστηριοποιεί την αποδέσμευση του λίπους από τα λιποκύτταρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Πού το βρίσκουμε: Στην πλούσια κρέμα Cellu Slim Night, της Elancyl. Στη σύνθεσή της, βρίσκουμε και άλλα γνωστά λιποδιαλυτικά συστατικά που ενισχύουν τη δράση του GP4G, όπως καφεϊνη, κεκρόπια, ξανθοξυλίνη και φλοριτζίνη, καθώς και άλλα που βοηθούν την αποσυμφόρηση των ιστών, συσφίγγουν κι ενυδατώνουν το δέρμα, όπως έλαια καρθάμου, γλυκερίνη και εκχύλισμα κισσού.

Αποτέλεσμα: Ορατή μείωση της κυτταρίτιδας και αδυνάτισμα, από τη 14η νύχτα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπαίνουμε στο site www.elancyl.gr και στο facebook (https://www.facebook.com/elancyl.gr?fref=ts)