Οι πρόσφατες φήμες ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται σε κάστρο στην Ιταλία, όμως δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου αναφέρουν πως ο George Clooney και η Amal Allamudin κοιτάνε το κάστρο Highclere. Το κάστρο είναι το τηλεοπτικό σπίτι της οικογένειας Crawley στην -αγαπημένη- βρετανική σειρά Downton Abbey.

Ο George Clooney είναι πολύ φίλος με τον Hugh Bonneville που υποδύεται τον Λόρδο Robert Crawley καθώς συνεργάστηκαν στην ταινία Monuments Men το 2013. Η δικηγόρος- μέλλουσα Clooney, από την άλλη, είναι φανατική της σειράς και έτσι το κάστρο είναι από τις πρώτες τοποθεσίες που κοίταξαν μαζί για το γάμο τους που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην πρώτη τους επέτειο.

Ωστόσο, έχουμε και παρασκήνιο που θέτει σε άλλη βάση τα πράγματα. Δημοσιεύματα βρετανικών tabloids αναφέρουν πως η Αmal αρνήθηκε να παντρευτεί στο κάστρο καθώς η κάπως trashy (sic) Katie Price παντρεύτηκε τον Κύπριο Peter Andre το 2005.

(φωτό: Ο Clooney με την αρραβωνιαστικιά του – από τα ελάχιστα κοινά τους καρέ – καθώς φεύγουν από το Cafe Habana στο Μαλιμπού)