Μια σειρά προϊόντων που ήδη έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών των Σκανδιναβικών Χωρών, αλλά και της Βορειοδυτικής Ευρώπης, έρχεται τώρα και στην Ελλάδα.

Το OralFlux παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά αποτελεσματικών προϊόντων για την υγεία των δοντιών. Τα προϊόντα OralFlux με υψηλή περιεκτικότητα σε φθόριο, χωρίς οινόπνευμα, SLS & parabens και με ευχάριστη γεύση ενδυναμώνουν το σμάλτο των δοντιών προλαμβάνοντας αποτελεσματικά την τερηδόνα, την ουλίτιδα και την κακοσμία.

Τη σειρά στοματικής υγιεινής OralFlux θα τη βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία.

OralFlux
Original


Στοματικό διάλυμα & Οδοντόκρεμα για ενήλικες
Με το στοματικό διάλυμα OralFlux, η προστασία του στόματός σας είναι πλήρως εγγυημένη. Το Oral Flux είναι ένα αντισηπτικό στοματικό διάλυμα με υψηλή περιεκτικότητα σε φθόριο, απαραίτητο στοιχείο για την προστασία της υγιεινής του στόματος. Δεν περιέχει οινόπνευμα και η καθημερινή χρήση του φθοριούχου διαλύματος OralFlux ενδυναμώνει το σμάλτο των δοντιών προλαμβάνοντας την τερηδόνα και σοβαρές στοματικές παθήσεις. Η εξαιρετική σύνθεση της οδοντόκρεμας και του στοματικού διαλύματος αλλά και η ευχάριστη γεύση μέντας αφήνουν μια δροσερή αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
Η Oral Flux οδοντόκρεμα χωρίς SLS (λαουρυλοθειϊκό νάτριο), περιέχει φθόριο και ξυλιτόλη, μια φυσική γλυκαντική ουσία που προλαμβάνει την τερηδόνα και μειώνει την πλάκα. Αποδεδειγμένα όμως το βούρτσισμα των δοντιών δεν αρκεί για την πλήρη υγιεινή του στόματος.

Το OralFlux Chlorhexidine, που περιέχει χλωρεξιδίνη και φθόριο, απομακρύνει τα μικρόβια που βρίσκονται στη στοματική κοιλότητα και προστατεύει από την τερηδόνα. Τα αποτελέσματα κλινικών μελετών έδειξαν πως συμβάλλει στην καταπολέμηση της βακτηριακής πλάκας, προλαμβάνει την ερυθρότητα, το οίδημα και τις μικρές αιμορραγίες των ούλων. Είναι κατάλληλο για βραχυπρόθεσμη θεραπεία καταστάσεων όπως ουλίτιδας ή περιοδοντίτιδας, μετά από εξαγωγή ή καθαρισμό, και η γεύση μέντας αφήνει την αίσθηση της φρεσκάδας στο στόμα.

OralFlux Junior

Στοματικό Διάλυμα & Οδοντόκρεμα για παιδιά
Το Oral Flux Junior στοματικό διάλυμα είναι κατάλληλο για παιδιά 6-12 ετών. Η περιεκτικότητά του σε φθόριο είναι μόνο 0.05%, ενώ η σύνθεσή του δεν περιέχει οινόπνευμα. Η καθημερινή χρήση του φθοριούχου διαλύματος OralFlux ενδυναμώνει το σμάλτο των δοντιών προλαμβάνοντας την τερηδόνα και καταπολεμώντας τα βλαβερά μικρόβια του στόματος. Οι μικροί του φίλοι θα λατρέψουν την ευχάριστη και παιχνιδιάρικη γεύση μέντας του στοματικού διαλύματος σε συνδυασμό με τη χρήση οδοντόκρεμας μετατρέποντας σε παιχνίδι την καθημερινή υγιεινή του στόματός τους.

Η Oral Flux Junior οδοντόκρεμα είναι ειδικά μελετημένη για παιδιά 0 έως 6 ετών με τη συνιστώμενη δοσολογία φθορίου για την πρόληψη της τερηδόνας στα παιδιά. Η σύνθεσή της περιέχει ξυλιτόλη, καθώς προσλαμβάνει την τερηδόνα και μειώνει την πλάκα. Η καθημερινή χρήση της οδοντόκρεμας OralFlux ενδυναμώνει το σμάλτο των δοντιών και προστατεύει τη στοματική κοιλότητα των παιδιών. Η ευχάριστη γεύση της μέντας ωθεί τα παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια πολύ συχνά, προστατεύοντας έτσι και τα δόντια δεύτερης γενιάς.

Λίγα λόγια για τη Specifar – an Actavis Company

Παράδοση Δεκαετιών
Η Specifar ιδρύθηκε το 1933 και πλέον αποτελεί σταθερή αξία στην εγχώρια ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Το 2001 ήταν η χρονιά ορόσημο για την εταιρία με την ανέγερση του νέου της εργοστασίου, το οποίο σε συνδυασμό με την επένδυση σε άρτιο επιστημονικό προσωπικό, έδωσε την απαιτούμενη ώθηση να αναπτυχθεί και να εδραιώσει την παρουσία της. Το 2003 η Specifar εξασφάλισε την πρώτη άδεια κυκλοφορίας για προϊόν της σε ξένη αγορά (στις 24 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και μέσα στο 2004 έγινε με απόλυτη επιτυχία και το πρώτο λανσάρισμα προϊόντος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από το 2011, η Specifar είναι μέρος του ομίλου Actavis, ο οποίος δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες. Με περισσότερους από 400 εργαζόμενους, η Specifar είναι ανάμεσα στις 20 μεγαλύτερες φαρμακευτικές επιχειρήσεις και στις τρεις μεγαλύτερες εταιρίες γενοσήμων στην Ελλάδα.

Follow us on facebook: facebook/OralFluxGreece