Οι Μουστάρδες Kalamata Papadimitriou squeeze Απαλή & Πικάντικη πιστοποιήθηκαν ως «Προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε», σύμφωνα με τις αξιολογήσεις που πήραν από τους καταναλωτές – μέλη του zampple (δοκιμή και αξιολόγηση από 1.345 καταναλωτές το διάστημα Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2014).

Η πιστοποίηση «Προϊόν που αξίζει να δοκιμάσετε» δίνετε μόνο σε προϊόντα που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια σε τομείς όπως: η γεύση, η συσκευασία, η καινοτομία & η σχέση ποιότητας τιμής. Πρόκειται για μία μοναδική στο είδος της πιστοποίηση και δίνεται από καταναλωτές που κάθε μήνα δοκιμάζουν και αξιολογούν ελεύθερα και ανεπηρέαστα πάνω από 20.000 προϊόντα.

Οι μουστάρδες Kalamata Papadimiriou έχουν πλούσια και ευχάριστη γεύση βασισμένη στα δημοφιλέστερα συστατικά της ελληνικής κουζίνας όπως το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της διάφανης squeeze συσκευασίας, επιτρέπει την άμεση οπτική επαφή με το προϊόν και αποτελεί ένα επιπλέον λόγο να τις επιλέξετε για να απολαμβάνετε εύκολα και γρήγορα όση ποσότητα επιθυμείτε.

Ιδανική επιλογή για τοστ, κοτόπουλο, σουβλάκια, σάντουιτς, σαλάτες και σε όλα τα πιάτα που χρειάζονται μουστάρδα.

Θα τις εντοπίσετε σε αλυσίδες s/m και επιλεγμένα καταστήματα διατροφής. Διανομή: Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ.