Κριός

Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέστε να προωθήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας σε πολλά άτομα που σας ενδιαφέρουν. Βέβαια, δεν θα λείπουν τα απρόοπτα σε συζητήσεις, αλλά και σε καινούργια θέματα που θέλετε να δρομολογήσετε, αλλά ευτυχώς θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα. Από την Παρασκευή και μετά, η διάθεσή σας θα είναι κάπως ανήσυχη, λόγω της νέας θέσης του κυβερνήτη σας Άρη στον Υδροχόο, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σας, και θα προκύψουν κάποιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη και να σας στέλνει τις καλές επιρροές της, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να προβάλετε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Από την Παρασκευή και μετά, με τον Άρη να μετακινείται στον Υδροχόο, η λογική σας είναι πανίσχυρη και θα σας βοηθήσει να πετύχετε εξαιρετικές συμφωνίες, κυρίως σε σχέση με οικονομικά, επικοινωνία ή ταξίδια. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις και μπορεί να σας αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένετε.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Τοξότη, αυτή την εβδομάδα θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ρεαλιστικά κάποια πράγματα, που μπορεί να σας παρέσυραν παλαιότερα σε λάθος αποφάσεις. Φροντίστε μόνο να αποβάλλετε το άγχος και την ένταση, ώστε να μην παρασυρθείτε από τον υπέρμετρο δυναμισμό σας. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στον Υδροχόο, ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες, από τη στιγμή που θα καταφέρετε να έχετε κοντά σας τους κατάλληλους ανθρώπους. Στα οικονομικά, έχετε παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχετε βγει εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα η επικοινωνιακή σας ικανότητα θα είναι αυξημένη με τον Ερμή να σας ευνοεί από τον Τοξότη και θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να δώσετε πνοή σε κάποια προσωπικά σας όνειρα. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Υδροχόο την Παρασκευή, τα εύστοχα επιχειρήματα σας θα κάνουν τους ανωτέρους αλλά και τον σύντροφό σας, να σας δουν με άλλα μάτια. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο, καθώς θα δεχτείτε προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σας!

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα θα προκύψουν προβλήματα από εκεί που δεν τα περιμένετε, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε να αγχωθείτε. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης θα μετακινηθεί στον Υδροχόο, τα πράγματα και οι καταστάσεις θα αρχίσουν να βρίσκουν το δρόμο τους. Ο Ερμής στον Τοξότη σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του, για να πετύχετε αυτά που θέλετε στη δουλειά σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να τα διαχειριστείτε σωστά.

Παρθένος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το νευρικό σας σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του, εξαιτίας της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Ποσειδώνα, και θα καθυστερήσει αισθητά την έκβαση κάποιων σημαντικών υποθέσεων, ιδιαίτερα αυτών που αφορούν σε ένα οικονομικό σας θέμα. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, η προσωπική σας ζωή θα σας αποζημιώσει για πολλά από τα κενά που έχετε στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας σας, θα σας ηρεμήσει και θα αλλάξει την οπτική σας, κάνοντας την πιο θετική και αισιόδοξη.

Ζυγός

Η εβδομάδα προβλέπεται αρκετά έντονη και ό, τι κάνετε, πρέπει να το προσέξετε πολύ. Η παρουσία του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στον Τοξότη, σας βοηθάει να προλάβετε προβληματικές καταστάσεις, που έχετε εδώ και καιρό και σας βάλλουν από παντού. Από την Παρασκευή και μετά, με τον Άρη να μετακινείται στον Υδροχόο, το βάρος που νιώθατε με την παρουσία του στον Αιγόκερω θα αρχίσει να αποχωρεί και σιγά-σιγά θα νιώσετε μεγαλύτερη αισιοδοξία. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να είναι στάσιμα.

Σκορπιός

Όλη την εβδομάδα θα νιώθετε αρκετό εκνευρισμό, ενώ πολλά θέματα που θέλετε να τελειώσετε, θα έχουν κάποιες αναβολές. Μέχρι την Παρασκευή, που ο Άρης θα κινείται στον Αιγόκερω, κρατήστε την ψυχραιμία σας και να μην εξωθείτε τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί στο τέλος θα το μετανιώσετε. Το Σαββατοκύριακο, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους, αναζητήστε την συντροφιά της οικογένειας και των πολύ δικών σας ανθρώπων, για να χαλαρώσετε. Τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση, σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα

Τοξότης

Η εβδομάδα προβλέπεται γεμάτη απρόοπτα, που θα σας ξαφνιάζουν άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Πρέπει να προσέχετε αυτά που λες, ειδικότερα με δικά σας άτομα, για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με τον Άρη να μετακινείται στον Υδροχόο από την Παρασκευή και μετά, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την ζωή σας. Το Σαββατοκύριακο, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους, καλύτερα να προσπαθήσετε να συντηρήσετε τα κεκτημένα σας και να μην προβείτε σε σημαντικές αλλαγές.

Αιγόκερως

Ο Άρης μέχρι την Παρασκευή, έρχεται να σας ωριμάσει, καθώς θα σας αναγκάσει να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα, ίσως κάποια γεγονότα που θα αποκαλυφθούν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον, βάλουν τέλος σε μυστικά και ψέματα που αγνοούσατε και γίνουν αιτία να χαράξετε μία νέα αρχή. Ο Ερμής στον Τοξότη θα σας δώσει τις καλύτερες επιρροές του, για να μιλήσετε με συνεργάτες και να υλοποιήσετε κάποια σχέδια.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται στο φιλικό σας Τοξότη, φέρνοντας σας πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχατε, θα αποτελούν άμεσα, παλιές αναμνήσεις, αν αποφασίσετε να ξεμπερδεύετε μια και καλή μαζί τους. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και μετρημένοι στις κουβέντες σας. Στα οικονομικά, μπορείτε να διεκδικήσετε όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους.

Ιχθείς

Την εβδομάδα αυτήν θα δείτε πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι, θα σκεφτείτε με περισσότερη σοφία και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας με πιο ορθή κρίση. Η επικοινωνία και η διαίσθησή σας θα είναι στα ύψη, ενώ θα τονωθεί και η κοινωνική σας ζωή. Καταστάσεις που σας κούραζαν και σας καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος και εσείς πιο δυναμικά και αισιόδοξα, θα καταφέρετε να δρομολογήσετε νέα σχέδια, που σας ικανοποιούν πλήρως.