Πρόβα για την πιο ευτυχισμένη στιγμή στην ζωή κάθε γυναίκας έκανε χθες η αγαπημένη του κοινού Νικολέτα Ράλλη στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης Bridal, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Φορώντας ένα υπέροχο tailor made νυφικό του Οίκου Kathy Heyndels, εμπνευσμένο από την διαχρονική λακ των σταρ, την Elnett από την L’Oréal Paris, η γλυκιά παρουσιάστρια υποδέχτηκε τις υποψήφιες νυφούλες στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο Elnett και Kathy Heyndels.

Εκεί, αντάλλαξε μαζί τους ιδέες για νυφικά χτενίσματα, καθώς οι επισκέπτριες θαύμασαν τον υπέροχο νυφικό κότσο της που επιμελήθηκε ο Hair Expert της L’Oréal Paris, Βασίλης Στρατηγός, χρησιμοποιώντας την νούμερο ένα λακ των σταρ, την Elnett.  Πολλές ήταν εκείνες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και οι ίδιες το νυφικό styling των μαλλιών τους από τον Βασίλη Στρατηγό.

«Λατρεύω τις ανάλαφρες υφές, που έχουν όμως σταθερό κράτημα γι’ αυτό και δεν αποχωρίζομαι ποτέ την Elnett σε κάθε μου χτένισμα», δήλωσε χαμογελαστή η Νικολέτα Ράλλη.

Η ώρα η καλή σε όλες!

Ακολουθήστε το στο Google News