Για τη γυναίκα που εκτιμά την κομψότητα και αγαπά τις κλασικές εμφανίσεις δεν αρκεί ένα απλό προϊόν μακιγιάζ. Η σειρά Giordani Gold της Oriflame είναι σχεδιασμένη με απαράμιλλη ποιότητα για να αναδείξει την ομορφιά σας με κομψότητα και στυλ.

Κρέμα CC Giordani Gold Oriflame SPF 35

Μία ολοκληρωμένη λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας και το μακιγιάζ. Με ανάλαφρη σύνθεση και μέτρια κάλυψη. Με Πατενταρισμένη Brightening Technology που βελτιώνει τη φωτεινότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας. SPF 35. Φίλτρα UVA/UVB. 40 ml


Κραγιόν Baroque Jewel Giordani Gold Oriflame

Κραγιόν Limited edition που χαρίζει κασμιρένια απαλότητα στα χείλη. Σε μοναδική Cerise Drama απόχρωση, εμπλουτισμένη με αληθινό χρυσό για σοφιστικέ αποτέλεσμα. Πλούσια κρεμώδης υφή, έντονο χρώμα και αίσθηση ενυδάτωσης που διαρκεί όλη μέρα. Σε πολυτελή χρυσή συσκευασία. 4 g.

Βερνίκι Νυχιών Giordani Baroque Gold Oriflame

Τέλεια νύχια με χρυσή λάμψη. Λάμψη μεγάλης διάρκειας με Fortifying Complex. Δεν ξεφλουδίζει και δεν κάνει ραβδώσεις. 11 ml.

Πέρλες Baroque Blushing Giordani Gold Oriflame

Αιχμαλωτίστε τη λάμψη και το φως της εποχής με τις limited edition πέρλες. Μία πανέμορφη χρωματική παλέτα με λαμπερό χρυσό, ροζ και δαμασκηνί που ολοκληρώνει το μακιγιάζ σας και χαρίζει υπέροχο χρώμα στα ζυγωματικά. 25 g.

Μάσκαρα Lash Panorama Giordani Gold Oriflame

Αποκτήστε βλεφαρίδες με πλούσιες καμπύλες και ένταση. Μάσκαρα που χαρίζει εφέ βεντάλιας με μεταξένια σύνθεση και προηγμένο βουρτσάκι, εγγυάται τέλεια μακριές βλεφαρίδες με καμπύλες και ένταση. Εμπλουτισμένο με FortiFull Lash Complex που δυναμώνει και ενυδατώνει κρατώντας τις βλεφαρίδες σας απαλές και λαμπερές. 8 ml.

Κρεμώδης Σκιά Ματιών Giordani Gold Oriflame

Κρεμώδης σκιά με μεγάλη διάρκεια σε λαμπερή, χρυσή απόχρωση. Με FirmEsse Active που ενισχύει την σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Περιλαμβάνει το ειδικά σχεδιασμένο πινελάκι. 4.5g.

Concealer Giordani Gold Oriflame

Concealer για ολοκληρωμένη κάλυψη με αντιγηραντικό εκχύλισμα βοτάνων που κρύβει τις ατέλειες. Κρεμώδης υφή που δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές. 2g.

Γιανα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πατήστε ΕΔΩ.