Η Beatific προσφέρει δύο μοναδικά προϊόντα, η δράση των οποίων μιμείται τις επεμβατικές μεθόδους της αισθητικής ιατρικής. Το αποτέλεσμα; Νεανική και μεταξένια όψη, λαμπερή επιδερμίδα και σφριγηλό πρόσωπο από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

BEATIFIC ILLUMILIFT

Η κρέμα προσώπου BEATIFIC ILLUMILIFT προσφέρει ορατή, τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα. Μιμείται τη δράση της ενέσιμης βοτουλινικής τοξίνης, που μπλοκάρει τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, εξαλείφοντας προσωρινά τις ρυτίδες. Με ειδική τεχνολογία ηρεμεί τους μυς του προσώπου από τις επαναλαμβανόμενες συσπάσεις, προσφέροντας ήπια μυοχαλαρωτική δράση. Επιπλέον, ισχυρά Lipo-fillers με μόρια υαλουρονικού οξέως εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και επιδρούν άμεσα στη μείωση της όψης των ρυτίδων, ενώ χάρη στο σύμπλεγμα Radiance Active, το οποίο βασίζεται σε οξέα φρούτων, ισχυρά ενισχυτικά ενυδάτωσης και σωματίδια από πέρλες φωτεινότητας, η επιφάνεια της επιδερμίδας αποκτά ελαστικότητα και εντυπωσιακή λάμψη.


BEATIFIC MIRACLE WRINKLE CORRECTOR

Ο ορός προσώπου BEATIFIC MIRACLE WRINKLE CORRECTOR λειαίνει και γεμίζει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης και παράλληλα βοηθάει την επιδερμίδα να αποκτήσει σφριγηλή όψη. Η μοναδική τεχνολογία WrinkleLift, στην οποία βασίζεται, μιμείται τη μέθοδο Lipofilling, που χρησιμοποιείται στην πλαστική χειρουργική για το γέμισμα των ρυτίδων, ενώ ο μοναδικός συνδυασμός υαλουρονικού οξέως και βιταμινών διατηρεί την επιδερμίδα σφριγηλή, μαλακή και βαθιά ενυδατωμένη. Το αποτέλεσμα; Οι βαθιές ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης, όπως αυτές ανάμεσα στα φρύδια, στη γωνία των ματιών, γύρω από τα χείλη και κατά μήκος των πτυχών ανάμεσα στην μύτη και το στόμα μειώνονται ορατά και το πρόσωπο αποκτά πιο νεανική και πιο λεία όψη.


Λίγα λόγια για την Beatific
Η Beatific, η καλλυντική σειρά που δημιουργήθηκε από το επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων του Ομίλου Υγεία, συνδυάζει τα στοιχεία της ομορφιάς, της επιστημονικής καινοτομίας και της ιατρικής εξειδίκευσης. Εμπλουτισμένη με πρωτοποριακά συστατικά, τα οποία επεμβαίνουν στην κυτταρική διαδικασία της γήρανσης, η Beatific προάγει την υγεία της επιδερμίδας. Χαρίζει νεανικότητα και λάμψη, αντιμετωπίζει τα προβλήματα της επιδερμίδας και φυσικά προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης.

Διατίθενται στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία και Μητέρα) και στο www.beatific.gr