Δυστυχώς, οι παραδοσιακές λύσεις, όπως ένα ποτήρι γάλα, το ζεστό μπάνιο, ο χαμηλός φωτισμός και η χαλαρωτική μουσική δεν μπορούν να σας ρίξουν στην αγκαλιά του Μορφέα και ο ύπνος εξελίσσεται σε πραγματικό μαρτύριο και σε αληθινή απειλή για την υγεία σας. Ήρθε ο καιρός να δώσετε ένα τέλος σε όλα αυτά. Το Quiet Life των Lanes μπορεί να γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος.

Η αϋπνία αποτελεί ένα από τα πιο συχνά και σοβαρά προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούν τον σύγχρονο άνθρωπο και τα οποία αυξάνουν τον κίνδυνο του πρόωρου θανάτου. Σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα, η χρόνια αϋπνία συνδέεται με την εκδήλωση καρδιαγγειακών και πνευμονικών παθήσεων, σακχαρώδη διαβήτη, καρκίνου, άνοιας και κατάθλιψης, ενώ σχετίζεται και με την παχυσαρκία. Συν τοις άλλοις, η απαιτητική καθημερινότητα προκαλεί έντονη σωματική κούραση και υπερένταση, που οδηγεί πολλές φορές σε έναν ανήσυχο ύπνο.

Άραγε, υπάρχει τρόπος να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα προβλήματα; Το φυτικό ηρεμιστικό Quiet Life των Lanes μπορεί να δώσει εύκολη και άμεση λύση στο ζήτημα της αϋπνίας, χωρίς παρενέργειες ή πιθανότητα εθισμού. Το βασικό του συστατικό είναι η βαλεριάνα, ωστόσο περιέχει και άλλα φυτικά συστατικά, όπως η πασιφλόρα, ο λυκίσκος, το άγριο μαρούλι και το λεοντόνουρο, που είναι γνωστά για τις χαλαρωτικές, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες, καθώς επίσης και βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2 και Β3), που συμβάλλουν σε ένα υγιές νευρικό σύστημα.

Το Quiet Life έχει φυτική προέλευση, είναι απόλυτα ασφαλές και χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή. Είναι αναμφισβήτητα η πιο αποτελεσματική απάντηση στην καταπολέμηση της αϋπνίας και παράλληλα συμβάλλει στη γενικότερη ηρεμία του οργανισμού ύστερα από μία κουραστική ημέρα.


Σούπερ διαγωνισμός!
Μια υπέροχη έκπληξη με έντονη χιουμοριστική διάθεση θα περιμένει τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου River West το Σάββατο (21/3). Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στον σούπερ διαγωνισμό της Lanes και να διεκδικήσουν ένα μοναδικό δώρο για ξεκούραση και υπέροχο ύπνο!

Περισσότερες πληροφορίες για τα συμπληρώματα διατροφής Lanes μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website http://laneshealth.gr και στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/laneshealth.