Τη νέα τεχνολογία στην αποχύμωση φέρνει ο νέος αποχυμωτής αργής αποχύμωσης και ψυχρής συμπίεσης της Rohnson, μέσω του ειδικά σχεδιασμένου κοχλία συμπίεσης από κεραμικό υλικό. Πρόκειται για τον καλύτερο τρόπο αποχύμωσης για μέγιστη εξαγωγή θρεπτικών συστατικών, βιταμινών, ιχνοστοιχείων και χυμού. Ο fresh max διαθέτει δύο στάδια αποχύμωσης, στο πρώτο γίνεται η πολτοποίηση και στο δεύτερο διαχωρίζεται φυγοκεντρικά ο πολτός, παράγοντας 50% περισσότερο χυμό συγκριτικά με ένα συμβατικό αποχυμωτή! Με τον ίδιο αριθμό φρούτων, έχετε διπλάσια ποσότητα χυμού, με περισσότερα θρεπτικά συστατικά σε λιγότερο χρόνο!

Ο νέας γενιάς κοχλίας ψυχρής συμπίεσης δημιουργήθηκε ειδικά από κεραμικό υλικό, που τον καθιστά πιο ανθεκτικό στην πίεση και ιδανικό στο να αποχυμώνει τα φρούτα και τα λαχανικά, χωρίς να τα οξειδώνει, όπως συμβαίνει με τις μεταλλικές λεπίδες στους συμβατικούς αποχυμωτές.

Ο fresh max λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία και με χαμηλές στροφές, χάρη στη νέα μέθοδο ψυχρής συμπίεσης. Έτσι, προστατεύει και διατηρεί τις ευαίσθητες βιταμίνες, που καταστρέφονται από την θερμότητα.

Ο fresh max πολτοποιεί ακόμα και τις βρώσιμες φλούδες! Τα πιο ευεργετικά συστατικά των φρούτων αποθηκεύονται ακριβώς κάτω από τις φλούδες τους. Ο fresh max θα διατηρήσει τις θρεπτικές ουσίες για εσάς!

Ο fresh max R-459 της Rohnson είναι ιδανικός για τον πραγματικά θρεπτικό χυμό, που αξίζει στον οργανισμό σας!

Για περισσότερες πληροφορίες : http://vassilias.gr/?wpsc-product=r-459&lang=el ​

Ακολουθήστε το στο Google News