Οι δεκάδες συμμετέχοντες έζησαν μία διπλή εμπειρία!  Είχαν την ευκαιρία και να δουν από κοντά το εντελώς νέο μοντέλο της Ford και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία νυχτερινής προπόνησης πέντε χιλιομέτρων (5χλμ) στην περιοχή της Φιλοθέης που φωτίστηκε από τους δυναμικούς προβολείς LED του νέου Ford Mondeo.

Συνεπείς στο ραντεβού τους, οι δρομείς συναντήθηκαν στις 20:00 στην πλατεία δίπλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Φιλοθέης και με το ρυθμό της συντονιστικής ομάδας και των 2 νέων Ford Mondeo ξεκίνησαν στις 20:30 την προπόνηση. Με ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και ένα που ακολουθούσε τη  διαδρομή, οι προβολείς Dynamic LED συντρόφευαν τους δρομείς καθ’ όλη τη διάρκεια αποτελώντας τον πλέον λαμπρό «οδηγό» της προπόνησης.

Όπως δήλωσε η κυρία Πέτρη Λογαρά, Marketing Manager της Ford Motor Ελλάς «Το νέο Ford Mondeo είναι το πρώτο μοντέλο της Ford στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί προβολείς με πλήρη λειτουργικότητα LED. Με τους προβολείς του νέου Ford Mondeo, το 1ο FORD MONDEO Light Running Event αποτέλεσε μία πρωτοποριακή και το σημαντικότερο ασφαλή νυχτερινή προπόνηση για τους συμμετέχοντες. Το έντονο λαμπρό φυσικό φως που προσφέρουν οι Dynamic LED προβολείς και η δυνατότητα προσαρμογής της γωνίας δέσμης φωτός και της έντασης, δημιούργησαν μία εξαιρετικά ξεχωριστή εμπειρία νυχτερινής αθλητικής προπόνησης.»

Την Πέμπτη 16 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη νυχτερινή προπόνηση στην περιοχή της Γλυφάδας, με σημείο έναρξης την πλατεία Κατράκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FORD MONDEO Light Running Event και για τις δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://mondeo.lightrunning.gr/


Σχετικά με τη
Ford Motor Company
Η Ford Motor Company, ηγέτης της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με έδρα στο  Dearborn, Mich., κατασκευάζει ή διανέμει αυτοκίνητα σε έξι ηπείρους.  Έχοντας περίπου 187.000 εργαζόμενους και 62 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, οι αυτοκινητιστικές μάρκες της εταιρίας περιλαμβάνουν τις Ford και Lincoln. Η εταιρία παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Ford, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.corporate.ford.com.

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 47.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 66.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division για την υποστήριξη των πελατών  και 23 εγκαταστάσεις παραγωγής (12 πλήρους κυριότητας ή  συγχωνευμένων κοινοπραξιών και 11 μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

Ακολουθήστε το στο Google News