* A’ set: 2 εξπρές αγωγές αδυνατίσματος Body Slim Cure Minceur Express.

ΣΤΑΥΡΙΝΑ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

* B’ set: 2 ορούς τριπλής δράσης για αδυνάτισμα, λείανση, σύσφιξη, Βody Slim Triple Action.

Λαμπρινή
Τσιοπρα

* Γ’ set:  2 ορούς εντατικού αδυνατίσματος τη νύχτα, Body-Slim Destock Nuit.

Μαρία
Μπράμη

* Δ’ set: 2 διφασικά λάδια αδυνατίσματος, κατά της κυτταρίτιδας, Body Slim Drainage

ΕΛΙΤΤΑ-ΛΗΔΑ
ΤΣΑΜΙΤΑ

Βody Slim Triple Action: Φροντίδα αδυνατίσματος τριπλής δράσης. Λειαίνει την καπιτονέ υφή, λεπταίνει τη σιλουέτα και συσφίγγει την επιδερμίδα. Ο εξαιρετικά λειαντικός αυτός ορός συνδυάζει το WTB SYSTEM, κατοχυρωμένο σύμπλοκο ικανό να μετατρέπει τα κύτταρα που «αποθηκεύουν» λίπος σε κύτταρα που «καίνε λίπος», με 10% ενεργή καφεΐνη και με εκχύλισμα σαμπούκου για αποτελεσματικότητα που μετριέται έπειτα από 14 μόλις ημέρες χρήσης.

Body Slim Cure Minceur Express: O πρώτος ορός ενισχυμένος με καφεΐνη για ορατή και μετρήσιμη αποτελεσματικότητα μετά από 7 ημέρες. Μία σημαντική καινοτομία που βασίζεται στην ανακάλυψη του ενζύμου desnutrine στην πηγή της απομάκρυνσης του λίπους. Ένα μοναδικό σύμπλοκο, συνέργεια ενεργής καφεΐνης και τζίντζερ, που μειώνει ταχύτατα την όψη της επίμονης κυτταρίτιδας, αδυνατίζει ορατά τη σιλουέτα και λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα. Ενεργή υφή με άμεσο αποτέλεσμα δροσιάς κατά την εφαρμογή.

Body-Slim Destock Nuit: Συμπύκνωμα Εντατικού Αδυνατίσματος Νύχτας. Πλούσια και απαλή κρέμα επανασμίλευσης με απολαυστική εφαρμογή που δρα στοχευμένα στην καπιτονέ υφή και την κυτταρίτιδα. Η ενεργή καφεΐνη που περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση, συνδυασμένη για πρώτη φορά με τη μοριακή τεχνολογία micropatch, απελευθερώνεται σταδιακά για εντατικό αδυνατιστικό αποτέλεσμα… σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Λάβετε μέρος