3 Αυγούστου 9 Αυγούστου

Κριός

Δυναμισμός, ενεργητικότητα και θετικές εξελίξεις είναι τα τρία συστατικά της επερχόμενης εβδομάδας για εσάς. Ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου από τις 7 του μήνα και μετά, καθώς και ο κυβερνήτης σας Άρης που θα εισέλθει στον Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας, θα σας χαρίσουν όμορφες αλλαγές που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Η Σελήνη στο ζώδιό σας Τρίτη και Τετάρτη σας στέλνει θετική ενέργεια για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και σύντομα θα νιώσετε καλύτερα, μια που θα σας γίνουν προτάσεις για ν’ αυξήσετε τα έσοδά σας.

Ταύρος

Θέματα που σας είχαν αποσυντονίσει και σας εμπόδιζαν να σκεφτείτε βασικά ζητήματα σε εργασία και σχέσεις, βρίσκουν επιτέλους τις κατάλληλες λύσεις αυτήν την εβδομάδα. Τώρα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου από τις 7 του μήνα και μετά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που θέλατε εδώ και πολύ καιρό. Κάνετε τον προγραμματισμό που ξέρετε πολύ καλά να κάνετε και η επιτυχία θα είναι δικιά σας. Όσον αφορά στα οικονομικά, μερικά προβλήματα που είχατε στο παρελθόν, εξακολουθούν να ζητούν λύση. Φροντίστε να κάνετε κινήσεις, προκειμένου να βρείτε καινούργιες πηγές εσόδων.

Δίδυμοι

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να σας ευνοεί, για όλες τις αλλαγές που εδώ και καιρό προγραμματίζετε να κάνετε, αλλά πάντα κάτι τύχαινε. Από εδώ και πέρα, να περιμένετε μόνο θετική έκβαση σε ζητήματα που σας ταλαιπωρούσαν και ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά, που ο κυβερνήτης σας θα επισκεφτεί την Παρθένο, η τόλμη και το θάρρος που θα σας χαρίσει θα σας οδηγήσουν στις αλλαγές και τις ανακατατάξεις που έχετε στο μυαλό σας, αλλά και στην επιτυχία που ονειρεύεστε.

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα μέχρι την Παρασκευή και να σας ευνοεί, είναι η ευκαιρία σας να πετύχετε όσα θέλετε και να τακτοποιήσετε θέματα που καθυστερούν τα σχέδιά σας. Αποφύγετε στα μέσα της εβδομάδας να εκνευριστείτε από κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν και ίσως προκαλέσουν ένταση και αντιπαράθεση με δικά σας άτομα. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ιδιαίτερα ρομαντικό και ερωτικό. Τα οικονομικά σας είναι σε σταθερή πορεία. Προσέξτε μόνο αυτές τις ημέρες να αποφύγετε περιττά έξοδα, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Λέων

Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σας μέχρι την Παρασκευή και την Σελήνη το Σαββατοκύριακο να κινείται στους ανέμελους και κοινωνικούς Διδύμους, να περιμένετε αλλαγές στη ζωή σας, καθώς όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλετε. Ιδιαίτερα οι συναναστροφές που θα κάνετε αυτές τις ημέρες μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σας, είτε αυτοί σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σας. Προετοιμαστείτε για μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σας. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που πάντα θέλατε και θα ξεκινήσετε να υλοποιείτε σχέδια, που ίσως είχατε ξεχάσει σε κάποιο… συρτάρι.

Παρθένος

Υπάρχουν κάποιες μικρές, αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες στη σχέση σας που θα θέλατε να διορθώσετε. Αυτή λοιπόν είναι η καλύτερη περίοδος να το κάνετε. Είναι μια καινούργια φάση στη σχέση σας κατά την οποία, θα δείτε πως και η συμπεριφορά του συντρόφου σας θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Τα οικονομικά σας θ’ αρχίσουν μέρα με την μέρα να καλυτερεύουν. Πολλές υποχρεώσεις που σας πηγαίνουν πίσω και ίσως σας αγχώνουν, θ’ αρχίσουν να τακτοποιούνται, αφαιρώντας από πάνω σας όλον αυτόν το φόρτο.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, θα αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχετε καταστρώσει εδώ και καιρό. Ο Ερμής στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου από την Παρασκευή και μετά και η Σελήνη το Σαββατοκύριακο στους Διδύμους, σας κάνουν ιδιαίτερα δημιουργικούς και κοινωνικούς και ευνοούν νέα ξεκινήματα. Συναντήσεις και συζητήσεις με υψηλά υφιστάμενα άτομα στη δουλειά σας, θα φέρουν μεγάλη χαρά στην τσέπη σας, και θα αυξήσουν τα έσοδα σας πολύ σύντομα. Την Παρασκευή, που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, να περιμένετε εξαιρετικές επαγγελματικές προτάσεις που θα σας αυξήσουν τα έσοδά.

Τοξότης

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς! Με την ενεργητικότητα που σας διακρίνει, την καλή διάθεση, αλλά και τον Ερμή μέχρι την Παρασκευή στον Λέοντα, όλα προμηνύονται κάτι παραπάνω από θετικά. Κάποια ζητήματα που σας απασχολούσαν με άτομα της οικογένειάς σας, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις και όλα θα αρχίσουν να κινούνται προς το συμφέρον σας, αν όμως και εσείς δράσετε με δικαιοσύνη και ειλικρίνεια απέναντι τους. Αυτές τις μέρες θα μπορέσετε να πετύχετε τους εργασιακούς στόχους σας και να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα που επικρατούν στον επαγγελματικό σας χώρο.

Αιγόκερως

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχετε πολύ καλή διάθεση, καθώς ο Ερμής από τη νέα του θέση στην Παρθένο από την Παρασκευή και μετά θα φροντίσει να βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή, φέρνοντας ακόμα και νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Κάποια προβλήματα που είχατε κυρίως στο φιλικό σας περιβάλλον, επιλύονται με τον τρόπο που θέλετε, ενώ η κατανόηση και η συνεργασία που σας προσφέρουν οι δικοί σας άνθρωποι, θα σας χαρίσουν την ηθική και ψυχική ικανοποίηση που τόσο πολύ έχετε ανάγκη.

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα, ο ερωτισμός και η γοητεία σας χτυπάει κόκκινο. Έχετε φέρει τη σχέση σας στο σημείο που θέλετε και έφτασε πια ο καιρός που θα απολαύσετε ό,τι θέλεις και με τον τρόπο που το θέλετε. Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί προμηνύεται συναρπαστικό, γεμάτο συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις.

Στα επαγγελματικά έρχεται μία εβδομάδα με πολύ δυναμισμό, ο οποίος θα σας κάνει να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα. Η περίοδος γενικά σας ευνοεί σε καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές. Τα οικονομικά αρχίζουν επιτέλους να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχατε μέχρι πρότινος.

Ιχθείς

Αυτήν την εβδομάδα, οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν θα σας εκνευρίσουν, αλλά αν δώσετε τις σωστές προτεραιότητες, δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, αλλά και σε κάποια οικογενειακά θέματα και αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις. Καλό θα είναι, μέχρι την Παρασκευή που ο Ερμής θα κινείται στον Λέοντα και σας ευνοεί, να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για να καταλάβετε ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.