Το Allay αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τους πόνους περιόδου, που ταλαιπωρούν πάνω από το 50% των γυναικών στην αναπαραγωγική ηλικία. Έχει αποδειχθεί ότι περίπου το 10% αυτών αντιμετωπίζει ιδιαίτερα έντονα συμπτώματα, που μπορούν να καθηλώσουν τη γυναίκα στο κρεβάτι για τουλάχιστον 24 ώρες όταν έρχεται η περίοδος. Η απλή εφαρμογή, η έλλειψη ανεπιθύμητων ενεργειών και η υπεροχή του σε σχέση με τα φαρμακευτικά σκευάσματα, καθιστούν το Allay θεραπεία επιλογής.

Η λειτουργία του στηρίζεται σε μια καινοτόμο τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, τα οποία αυξάνουν την αιμάτωση της περιοχής και οδηγούν τα κύτταρα σε αναδιάταξη και ανασύνταξη. Έτσι μειώνεται κλινικά ο πόνος και επιταχύνεται αισθητά η ανακούφιση της ασθενούς.

Η καινούργια αυτή τεχνολογία, είναι το μέλλον της ιατρικής περίθαλψης, καθώς προσφέρει ασφαλή, αποτελεσματική ίαση χωρίς παρενέργειες.

Το Allay μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερους από 10 κύκλους, με 720 ώρες συνεχούς ή διακοπτόμενης θεραπείας, είναι ιδιαίτερα λεπτό, άνετο και διακριτικό και παρέχει συνεχή ανακούφιση από τη δυσμηνόρροια, η οποία, εκτός των άλλων, αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα συναισθηματικής και ψυχολογικής επιβάρυνσης για τη γυναίκα.

To Allay είναι ένα προϊόν της εταιρείας Bioelectronics Corporation, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, και ειδικεύεται στην κατασκευή μικρών αναλώσιμων συσκευών, ειδικά σχεδιασμένων για την καταπολέμηση του πόνου. Τα προϊόντα υποστηρίζονται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας και σειρά από επιστημονικές δημοσιεύσεις. Έχουν βραβευθεί και απολαμβάνουν τιμητικών αναφορών από σχετικά έντυπα.

To Allay εισάγεται και διανέμεται από την εταιρεία ΜΑΡΑΛΚΟ και είναι διαθέσιμο σε όλα τα φαρμακεία καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Μάθετε περισσότερα για το Allay