Οι δημοφιλείς και πολύ αποτελεσματικές Idealia, LiftActiv Supreme και Neovadiol και Neovadiol Magistral κυκλοφορούν τώρα με μεγαλύτερη ποσότητα αλλά στην ίδια τιμή, για να τις απολαμβάνουμε περισσότερο καιρό.

Ιdealia: Βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας, χάρη στην αποκλειστική σύνθεση με κομπούχα (AHA, βιταμίνες, πολυφαινόλες) που δε συναντάμε σε καμία άλλη περίπτωση.

LiftActiv Supreme: Συνεχής επανόρθωση των ρυτίδων κατά τη διάρκεια της μέρας. Η επιδερμίδα γίνεται ολοένα πιο λαμπερή, σφριγηλή και φρέσκια, χάρη στο καινοτομικό σύμπλοκο Day-Proof, ραμνόζη 5% και νεοσπεριδίνη.

Neovadiol: Φροντίζει την επιδερμίδα στη φάση της εμμηνόπαυσης, και αυξάνει όλους τους βασικούς δείκτες νεότητας του δέρματος. Η επιτυχία της οφείλεται στο πατενταρισμένο Σύμπλοκο Αναπλήρωσης με 4 δραστικά συστατικά που βασίζεται στην Κοσμετολογία Αναπλήρωσης.

Neovadiol Magistral: Βελούδινο balm που αποκαθιστά την πυκνότητα της επιδερμίδας μετά την εμμηνόπαυση, και τη θρέφει σε βάθος. Η μεταμορφωτική του δύναμη έγκειται στο Σύμπλεγμα Ζωτικών Ελαίων και το Σύμπλεγμα Αναδόμησης των Ιστών, αποκλειστικές καινοτομικές της Vichy.