Κριός

Αυτή η εβδομάδα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Δευτέρα στο ζώδιο του Υδροχόου και τον Ερμή να κινείται στο ίδιο ζώδιο από την Κυριακή και μετά, τα πράγματα γίνονται πιο σύνθετα στην καθημερινότητά σας, αλλά και στις επιλογές σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε τις πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας, που τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα, για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μία σχέση ή συνεργασία που σας ταλαιπωρεί, ώστε να προλάβετε τα χειρότερα. Στα οικονομικά, συνεχίζετε στον ίδιο ρυθμό να ξοδεύετε πολλά περισσότερα από όσα μπορείτε

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα όλα τα θέματα που σας απασχολούν, από τις προσωπικές σας σχέσεις μέχρι τις συνεργασίες, θα περάσουν από απανωτά τεστ αντοχής και θα σας εξωθήσουν στα άκρα. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά προτού κάνετε ή πείτε το οτιδήποτε, γιατί όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και μία στιγμή αδυναμίας μπορεί να σας ξαναφέρει στο σημείο μηδέν. Προστατεύστε τα συμφέροντά σας με όσα μέσα διαθέτετε και κάποιες φορές ίσως είναι καλύτερα να προτιμήσετε την σιωπή παρά να μιλήσετε. Με τον Ερμή από την Κυριακή και μετά στο ζώδιο του Υδροχόου να σας στέλνει τις καλύτερες επιρροές του, η σχέση σας φαίνεται να πηγαίνει καλά. Τα οικονομικά σαςδεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν.

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Δευτέρα στον Υδροχόο, θα σας δώσει ευκαιρίες για να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας, και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ωστόσο και αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Η Σελήνη στον Ταύρο το Σαββατοκύριακο, καθώς και ο κυβερνήτης σας που θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σας. Επαγγελματικά, μην κάνετε νέα ξεκινήματα και μην κλείσετε καμία συμφωνία από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη, γιατί τα πράγματα θα είναι άκρως παραπλανητικά και θα σας μπερδέψουν. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας προκαλούν έντονο άγχος.

Καρκίνος

Το τοπίο αυτής της εβδομάδας είναι αρκετά σύνθετο για το ζώδιό σας, μια που τόσο η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, όσο και ο Ερμής που θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι την Κυριακή, είναι γεγονότα που δεν πρόκειται να σας αφήσουν σε ησυχία. Αυτά για τα οποία πρέπει να παλέψετε είναι απείρως περισσότερα από αυτά που θα σας χαριστούν. Βέβαια, ο Άρης που παραμένει στον Σκορπιό θα σας χαρίσει περισσότερο θάρρος, ενθουσιασμό και παρόρμηση, από την άλλη όμως φέρνει και περισσότερη επιθετικότητα, καθώς και αρκετούς θεμιτούς και αθέμιτους ανταγωνισμούς, που θα σας ταλαιπωρήσουν. Κάποια σχέδια που έχετε για τα οικονομικά σας, αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα.

Λέων

Ο δυναμισμός που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα θα σας φέρει πολλές φορές και εκνευρισμό. Μην προσπαθήσετε να καταπιαστείτε με όλα τα θέματα μαζί, γιατί δεν θα τα διεκπεραιώσετε έτσι όπως θα θέλατε. Βάλτε πρόγραμμα και θα έχετε εξασφαλισμένη την επιτυχία. Μόνο προσοχή τη Δευτέρα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, να έχετε τακτοποιήσει και κλείσει όλους τους επαγγελματικούς λογαριασμούς. Επαγγελματικά,  θα δεχτείτε πολύ καλές προτάσεις, ενώ θα μπορέσετε να κάνετε καλές συνεργασίες, που θα σας ευχαριστήσουν.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Δευτέρα στον Υδροχόο, θα σας κάνει να δείτε πολλές καταστάσεις με πιο θετικό μάτι. Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σας, θα σας βοηθήσουν να δείτε μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα και να δώσετε πολύ καλές λύσεις. Ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Υδροχόο από την Κυριακή, θα σας ευνοήσει ώστε να λύσετε κάποιες ιστορίες που σας προβληματίζουν στη σχέση σας και να αποκαταστήσετε το ερωτικό κλίμα, που τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί. Αφήστε τους εγωισμούς και εκφραστείτε έτσι όπως πρέπει, για να περάσετε καλά. Στα οικονομικά, αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες.

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο την Δευτέρα, θα ξεκινήσει πολύ καλά και με πολύ όρεξη και κουράγιο, για να τακτοποιήσετε θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Ωστόσο, ο Ερμής που θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι την Κυριακή, θα σας δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και άγχος για τις εξελίξεις τόσο της επαγγελματικής, όσο και της αισθηματικής σας ζωής. Μην κλείσετε τα μάτια στις δυσκολίες, αντίθετα οπλιστείτε με δύναμη και βάλτε τα δυνατά σας για να τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και με γνώμονα πάντα το δικό σας συμφέρον. Από εκεί και μετά θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε κάποια ζητήματα που τα θεωρούσατε προβληματικά και το πεσμένο σας ηθικό θα αναπτερωθεί. 

Σκορπιός

Με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Δευτέρα στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον των ημερών εστιάζεται περισσότερο στα επαγγελματικά ζητήματα, που εξακολουθούν να σας απασχολούν ή και να σας ταλαιπωρούν με κάποιες εκκρεμότητες που δεν λένε με τίποτα να τακτοποιηθούν. Υιοθετήστε έξυπνους χειρισμούς και διπλωματικές κουβέντες, για να αποφύγετε κακοτοπιές και για να μπορέσετε να ελιχθείτε αποτελεσματικά και μην φέρεστε απόλυτα και εγωκεντρικά. Μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο που θα έχετε και την εύνοια του Ερμή στη νέα του θέση, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έκανε πολύ καλό σε εσάς και το σύντροφό σας. Οικονομικά, προσέξτε να μην παρασυρθείτε από στιγμιαίες επιθυμίες, γιατί θα αποβούν μοιραίες για το οικονομικό σας μέλλον.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Υδροχόο, θα σας φτιάξει την διάθεση και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στους βασικούς τομείς της ζωής σας, που ακόμη δεν έχουν πάρει τον δρόμο της υλοποίησης. Μπαίνετε σε μια μεταβατική περίοδο, που θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που κάνατε μέχρι σήμερα. Μπορείτε να πετύχετε τα πάντα με πολύ καλό προγραμματισμό. Τώρα, θα δείτε το σύντροφό σας με περισσότερη κατανόηση και θα έχετε μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε μαζί του. Τα οικονομικά σας δεν είναι στα καλύτερά τους, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πολλά έξοδα και δίτε με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχετε από παλιά.

Αιγόκερως.

Πολλές καταστάσεις που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις αυτές τις ημέρες και θα έχετε πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να κάνετε κάποιες αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό. Δικά σας άτομα θα χρειαστούν τη βοήθεια σας και οφείλετε να βρείτε το χρόνο και την διάθεση για να τους την προσφέρετε. Την Δευτέρα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδιά σας, που θα σας αγχώσουν. Ο Ερμής μέχρι το Σάββατο στο ζώδιό σας, θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας για την καλυτέρευση της σχέσης σας. Συζητήσεις για την πορεία της εργασίας θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται από την Τετάρτη και μετά.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σας και θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που σκέφτεστε, μόνο αν τις έχετε προγραμματίσει πολύ καλά από πριν. Αποφύγετε να σκέφτεστε παλιές καταστάσεις που σας ρίχνουν ψυχολογικά και φροντίστε να περάσετε το χρόνο σας με δικά σας άτομα, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει να προβάλλετε τα ταλέντα σας με τον καλύτερο τρόπο. Στα επαγγελματικά, μπορείτε να κάνετε κινήσεις, για να βελτιώσετε τις συνθήκες της δουλειάς σας και να νιώσετε καλύτερα. Τα οικονομικά σας απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πάρα πολλές. Συζήτησε με τους ανωτέρους σας μία αύξηση και ποτέ δεν ξέρετε. Αν δεν διεκδικήσετε… δεν θα πάρετε!

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Δευτέρα στον Υδροχόο, θα φέρει αρκετά θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σας θα είναι τα ατού σας αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείτε μεγάλη ικανοποίηση.

Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στη σχέση σας παίρνουν τέλος, καθώς ο Ερμής από την Κυριακή και μετά στον Υδροχόο, σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να τελειώσετε μια και καλή μαζί τους. Θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας και να νιώσετε καλύτερα εσείς, αλλά και το ταίρι σας. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αρχίζουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείτε τώρα να κάνετε συζητήσεις ώστε να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά πρέπει να έχετε εξετάσει πρώτα όλα τα δεδομένα μία πιθανής συμφωνίας που θα συνάψετε.

.

Ακολουθήστε το στο Google News