Η Καρολίνα Κούρκοβα θηλάζει δημόσια!

Υπέρμαχος του δημόσιου θηλασμού, φαίνεται πώς είναι ακόμη μια διάσημη μανούλα. Μια φωτογραφία του διάσημου top model στο Instagram στάθηκε για μια ακόμη φορά αφορμή να αρχίσουν κάποια αρνητικά σχόλια . Και ο άγγελος της Victoria Secrtet έδωσε την «πληρωμένη» της απάντηση με μια συνέντευξη στην εκπομπή Amazon Style Code Live»

Η Καρολίνα Κούρκοβα και ο Άρτσι Ντούρι έγιναν γονείς στα μέσα του Νοέμβρη που μας πέρασε και πριν από λίγες ημέρες το διάσημο μοντέλο αποφάσισε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, να μοιραστεί μαζί μας μια εικόνα από τη στιγμή που θηλάζει τον γιο της, σχολιάζοντας το πόσο μεγάλο δώρο είναι ο θηλασμός!

Ο θηλασμός δεν είναι μόνο κάτι φυσικό, είναι δικαίωμα κάθε παιδιού είπε το διάσημο σούπερ μόντελ, υπερασπιζόμενη το δημόσιο θηλασμό.

«Όλοι ερχόμαστε στη ζωή από μια μητέρα και αυτή η μητέρα έπρεπε να μας ταΐσει. Δεν είναι ότι κάνουμε κάτι κακό, κάνουμε κάτι όμορφο. Δίνουμε ζωή, δίνουμε θρεπτικά συστατικά στο μωρό, έχουμε σχεδιαστεί για αυτό τον λόγο» υπερασπίστηκε η Karolina Kurkova στον αέρα της εκπομπής και εξήγησε πως η φωτογραφία ήταν για την εκστρατεία του Instagram «breastfeedingselfie».

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Ήμουν στην ευχάριστη θέση να δώσω φωνή σε αυτές τις γυναίκες, που ίσως να είναι στο σπίτι και θέλουν να βγουν έξω και να κάνουν πράγματα και ίσως αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να θηλάσουν, επειδή είναι έξω και πρέπει να καλύψουν τον εαυτό τους. Νομίζω ότι είναι ένα όμορφο πράγμα, αν μπορείς να το κάνεις».

Η Karolina Kurkova, ο ξανθός «άγγελος» της Victoria Secret έγινε για δεύτερη φορά μαμά στις 5 Νοεμβρίου, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της Noah.