Η ραγδαία αύξηση των ηλεκτρονικών συσκευών που συνεχώς μικραίνουν, οι αλλεργίες καθώς και το υπέροχο Ελληνικό καλοκαίρι με τον ζεστό ήλιο αλλά και τις μεγάλες θερμοκρασίες και τους έντονους ανέμους οδηγούν πολλές φορές σε έντονα ενοχλητικά συμπτώματα στα μάτια, όπως ο καύσος και το τσούξιμο των ματιών, συμπτώματα κατάστασης ξηρότητας των ματιών που ονομάζεται ξηροφθαλμία. Μελέτες δείχνουν ότι περίπου ένας στους πέντες ασθενείς επισκέπτονται τον οφθαλμίατρο με συμπτώματα ξηροφθαλμίας και οι περισσότεροι από αυτούς είναι χρήστες Η/Υ και φακών επαφής.

Το Vismed είναι ένα μοναδικό λιπαντικό οφθαλμών χωρίς συντηρητικά, που αναπτύχθηκε ειδικά για την αντιμετώπιση της ξηροφθαλμίας. Το Vismed χάρη στην υπότονη και πατενταρισμένη σύνθεση του παρέχει κλινικά αποδεδειγμένα, μεγάλης διάρκειας ανακούφιση και προστασία από την ξηροφθαλμία. Η σύνθεση του από μη-αλλεργιογόνο, υψηλής καθαρότητας υαλουρονικό νάτριο, συνδυαζόμενη με τα απαραίτητα ιόντα είναι προσεκτικά εξισορροπημένη ώστε να εμφανίζει ιδιότητες παρόμοιες με τα φυσικά δάκρυα.

Κρατήστε τα μάτια σας προστατευμένα και δροσερά με ειδικές προσφορές προστασίας από το Vismed όπως η υπέροχη και πρακτική ισοθερμική τσάντα σε αποκλειστικό σχέδιο για να κρατάτε τα πάντα δροσερά.

www.vismed.gr, από την Angelini, μόνο στα φαρμακεία.