Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Κριέ, οι πλανήτες συνεχίζουν να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές και αυτήν την εβδομάδα και να σε προφυλάσσουν από αρνητικές καταστάσεις. Αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, σκέψου καλά και μίλα με τα δικά σου άτομα, για να σου πουν τη γνώμη τους. Επίσης, την Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, αλλά και δύσκολες πλανητικές όψεις, έχε το νου σου να μην είσαι απότομος και απαιτητικός αν θέλεις να διατηρηθεί η ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά για να γίνει ακόμη καλύτερη, χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα κι εσύ. Και αν ακόμη έχεις τη μοναξιά αγκαλιά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Ήλιος από την νέα του θέση στον Λέοντα από την Παρασκευή, μπορείς να την αντικαταστήσεις με το άτομο που ονειρεύεσαι εδώ και πολύ καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτήν την εβδομάδα, φίλε Κριέ, φρόντισε στη δουλειά σου να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Θα έχεις την δυνατότητα να διορθώσεις καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως φρόντισε να τις κάνεις με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις πιθανά λάθη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και θα βγαίνεις πολύ εύκολα από τον προϋπολογισμό σου