Κριός

Η εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο άμεσο περιβάλλον σας και θα αφήσει χώρο και χρόνο για να μπουν μόνο ευχάριστα γεγονότα τις τρέχουσες ημέρες στη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή εμπλουτίζεται το Σαββατοκύριακο, με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού από το ζώδιό σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τη νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο από το Σάββατο και μετά, μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις στο πρόβλημα των σχέσεών σας με τους άλλους. Στα επαγγελματικά ευχάριστα είναι τα νέα που σας περιμένουν και θα νιώσετε αρκετά δημιουργικοί και ικανοποιημένοι.

Ταύρος

Κρατήστε μια ανεξάρτητη στάση απέναντι στις περιστάσεις που θα σας παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα και αποφύγετε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον σας. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο το Σάββατο, εμφανίζεστε περισσότερο πειστικοί και τα επιχειρήματά σας δε θα είναι εύκολο να αμφισβητηθούν στον επαγγελματικό τομέα τις ερχόμενες ημέρες. Κάποιες εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες που θα προκληθούν, θα είναι προσωρινές. Οι επαφές και γενικότερα οι επικοινωνίες με το στενό σας κύκλο θα κυμανθούν σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. Ενδεχομένως και η ανάδρομη πορεία του Ουρανού από το Σάββατο και μετά, να φέρει κάποια μικροπροβλήματα στις συνεννοήσεις, αλλά με λίγη προσοχή θα είναι εύκολα προσπελάσιμες. Οικονομικά, δε θα υπάρξει κάποια σημαντική μεταβολή.

Δίδυμοι

Να είστε σίγουροι πως μόνοι σας δεν μπορείτε να καταφέρετε τίποτα, αν δεν έχετε την συμπαράσταση ή τη βοήθεια των ανθρώπων που σας περιτριγυρίζουν. Το ζητούμενό σας αυτές τις ημέρες, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου το Σάββατο, θα είναι να καλύψετε αυτήν την ανασφάλεια που σας έχει πιάσει όσον αφορά τα συναισθηματικά σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να έχετε την ηρεμία και την ισορροπία, που τόσο αναζητάτε. Μοιραστείτε λοιπόν τώρα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας με το σύντροφό σας και μην υποτιμάτε ούτε τη νοημοσύνη του, αλλά ούτε και την κατανόησή του. Το σκηνικό στον επαγγελματικό χώρο προδιαγράφεται αρκετά ευνοϊκό, αρκεί να προσέξετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας με την πελατεία.

Καρκίνος

Βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο όσον αφορά τα θέματα της καριέρας και αναμένεται τις τρέχουσες ημέρες να κορυφωθούν ορισμένα γεγονότα. Είναι ένα θετικό διάστημα η εβδομάδα αυτή για να κάνετε συζητήσεις γύρω από κάποια συνεργασία ή να προβείτε σε οικονομικές συναλλαγές με δημόσιους φορείς. Στα αισθηματικά, φαίνεται πως κάποιες ανακατατάξεις δε θα λείψουν όσον αφορά τις σχέσεις σας. Η παραμονή του Ερμή μέχρι το Σάββατο στον Λέοντα, πυροδοτεί τις συζητήσεις σας και προκαλεί εντάσεις. Καθόλου απίθανο να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με άτομα του περιβάλλοντός σας, στην οποία οφείλετε να είστε προσεκτικοί, γιατί δυστυχώς η κρίση σας δε θα είναι αντικειμενική, με αποτέλεσμα να αδικήσετε και τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.

Λέων

Θα υπάρξουν έντονοι προβληματισμοί αυτήν την εβδομάδα γύρω από πράγματα που θέλετε να πετύχετε και θα χρειαστεί να κάνετε μια επανεξέταση σε αυτά που επιθυμείτε, αν βλέπετε ότι δεν έχουν πάρει την πορεία που επιδιώκετε. Θα κάνετε συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σας γύρω από καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ερμής από το ζώδιό σας μέχρι το Σάββατο, βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εξομαλυνθούν οι όποιες εντάσεις και να βάλετε ένα πλάνο σε πράγματα που έχετε στόχο να πραγματοποιήσετε. Ευνοϊκές ημέρες για να ασχοληθείτε επίσης με θέματα που αφορούν την κατοικία σας ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Στα επαγγελματικά, είναι θετική περίοδος για να διευθετήσετε πράγματα που έχουν μείνει στην άκρη, αλλά και να ολοκληρώσετε επαγγελματικές συζητήσεις και να πάρετε αποφάσεις.

Παρθένος

Η κοινωνικότητά σας ανεβαίνει αυτήν την εβδομάδα, ενώ οι συζητήσεις και οι επαφές με την εργοδοσία θα έχουν θετική έκβαση, αγαπητέ Παρθένε. Προβλήματα θα παρουσιαστούν μόνο με τους υφισταμένους σας και μικροπαρεξηγήσεις μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Από την άλλη, έχετε όλα τα εφόδια να περάσετε ωραίες στιγμές με άτομα του φιλικού και του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Η θέση του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιό σας από το Σάββατο και μετά, θα βοηθήσει από τη μία μεριά να λυθούν προβληματικές καταστάσεις που είναι χρόνιες και από την άλλη να βάλετε ένα πλάνο για πράγματα που θέλετε να πετύχετε στα αισθηματικά σας. Την ίδια μέρα, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ουρανού από τον Κριό, μη δώσετε βαρύτητα σε αυτά που λέγονται και γίνονται, καθώς κινδυνεύετε να καταδικάσετε αγαπημένα σας πρόσωπα άδικα.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες για το μέλλον σας. Με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα μέχρι το Σάββατο, η εργασία σας θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική και η επικοινωνία στις συνεργασίες σας θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην βελτιωθούν, αλλά τουλάχιστον δε θα προκύψουν έξτρα έξοδα, που θα σας άγχωναν και θα σας δημιουργούσαν πρόβλημα. Στα ερωτικά ζητήματα, προσοχή, γιατί η ζήλια και το πάθος μπορεί να προκαλέσουν προσωρινές εντάσεις. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνετε καθόλου έξοδα και σπατάλες, αν θέλετε να τα διατηρήσετε ως έχουν.

Σκορπιός

Φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσετε παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέες επαφές και σχέσεις. Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σας και σας κάνουν να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε λιγότερο ευάλωτοι. Αναγνωρίστε την αξία σας, για να μην καταναλώνεστε άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσετε ευκαιρίες που θα έχετε να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνετε αυτούς που σας βαραίνουν. Οι σχέσεις αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι και τόσο ειρηνικές ή αρμονικές. Με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα μέχρι το Σάββατο, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσετε με το σύντροφό σας και να του εξηγήσετε πώς νιώθετε.

Τοξότης.

Χωρίς αυτή η εβδομάδα να ευνοεί ιδιαίτερα κάποια μορφή σχέσεων, εντούτοις θα μπορέσετε να εξισορροπήσετε τις σχέσεις που υπάρχουν και θέλετε να διατηρήσετε στη ζωή σας. Με τον Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιο του Λέοντα το Σάββατο και να εισέρχεται στην Παρθένο, το έξυπνο είναι να δείχνετε θετικοί απέναντι στα αιτήματα του συντρόφου σας, όχι τόσο για να του κάνετε το χατίρι, όσο για να έχετε εσείς την ψυχική σας ηρεμία. Ο χώρος των φιλικών σας σχέσεων απαιτεί προσοχή, καθώς μπορεί κάποια νέα άτομα να προσπαθήσουν με έναν άκομψο τρόπο να κινηθούν διεκδικητικά απέναντί σας. Ο χώρος των συγγενικών σχέσεων είναι αρκετά ουδέτερος, όπως και των συναισθηματικών. Στα οικονομικά, οι απολαβές της εβδομάδας θα είναι πολύ λιγότερες από ό,τι περιμένετε και έξτρα έξοδα θα σας ταλαιπωρήσουν. Συνεπώς, προσέχετε για να έχετε!

Αιγόκερως

Όλων των ειδών οι σχέσεις δείχνουν να ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι το Σάββατο, περισσότερο όμως οι σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού σας περιβάλλοντος. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να τελειώσει ένας κύκλος παρεξηγήσεων με αγαπημένα πρόσωπα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά, η έναρξη της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού από το Σάββατο και μετά στον Κριό, εντείνει τις ανασφάλειές σας, όμως η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει ότι μπορεί να σας αποδώσει και επαγγελματικά και οικονομικά τόσο, που τελικά να βγείτε διπλά κερδισμένοι από εκεί που δεν το περιμένετε. Τα οικονομικά σας δεν είναι όπως τα θέλετε, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείτε με πολλή σύνεση και να μην κάνετε καθόλου περιττά έξοδα.

Υδροχόος

Οι τάσεις ανεξαρτησίας που θα σας πιάσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να σας φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σας άτομα. Έχει μεγάλη σημασία τώρα για εσάς να ανανεώσετε τις επαφές σας και να βγείτε από την απομόνωση. Με την Αφροδίτη να παραμένει στον Λέοντα, η τρυφερή σχέση σας φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τις τρέχουσες ημέρες, αλλά με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο από το Σάββατο και μετά, προσέξτε να μην μπερδέψετε το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι περίεργες και μπορεί πολύ εύκολα να εκτεθείτε. Στα επαγγελματικά σας θέματα, οι καταστάσεις που θα βιώσετε θα είναι εκρηκτικές. Μην ενδώσετε σε προκλήσεις από συναδέλφους και συνεργάτες που έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνετε κακό στο δικό σας προφίλ και στη δική σας επαγγελματική υπόσταση. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζετε να αναζητάτε καινούργιες πηγές εσόδων, που θα αποδώσουν.

Ιχθείς

Με τον Ερμή να παραμένει στον Λέοντα μέχρι το Σάββατο, τα πράγματα δε θα είναι εύκολα, μιας και τα συναισθήματά σας. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους, από τις βαθύτερες ανάγκες σου έως τα πραγματικά θέλω σου, και κέρδισε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, προτού προβείς στην παραπάνω ενέργεια. Στον εργασιακό σου τομέα θα αντιμετωπίσεις διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα, και όπως αντιλαμβάνεσαι πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και διπλωματικά, αν θέλεις να μην παρερμηνευθούν οι προθέσεις και τα λόγια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να ξαναποκτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που όπως αποδεικνύεται τρέφουν ερωτικά αισθήματα για εσάς. Η συμβουλή των άστρων είναι να ενδώσετε στις προσκλήσεις τους και δε θα χάσετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους τα σχέδια, που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις άμεσα και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.