Κύκλο σεμιναρίων από κορυφαίους σεφ της Ελλάδας εγκαινιάζει η Miele η κορυφαία εταιρεία οικιακών και επαγγελματικών συσκευών στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της με τη Soul Kitchen.

Fine Dining, comfort food, brunch, menus of the world: κάθε κουζίνα και μια διαφορετική φιλοσοφία που απαιτεί εξειδίκευση, εμπειρία και βαθιά γνώση για όλα εκείνα που θα εξασφαλίσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Κάθε σεμινάριο θα είναι αφιερωμένο σε μια διαφορετική ενότητα και θα καλύπτει όλη τη θεματολογία από την επιλογή της πρώτης ύλης, τη σωστή προετοιμασία, το σωστό ψήσιμο ή μαγείρεμα με απόλυτο σεβασμό στα υλικά και με τη χρήση των καλύτερων συσκευών, καθώς και ολοκληρωμένες προτάσεις για το σωστό food styling που θα τελειοποιήσει κάθε γευστική δημιουργία και θα αναβαθμίσει την υπηρεσία που παρέχουμε στον πελάτη.

Σε κάθε σεμινάριο, οι καταξιωμένοι σεφ θα δημιουργούν live ολοκληρωμένα μενού στον υπέροχο χώρο του Miele Experience Center, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να δοκιμάσουν, να ρωτήσουν και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία που θα προσδώσει κύρος και θα αποτελέσει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε χώρο εστίασης.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματικό κοινό.

Για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με το 2106794444
ή μέσω e-mail στο info@miele.gr.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας