Τα Ω-λιπαρά οξέα (ΕFΑς) έχουν πολλαπλές λειτουργίες στον οργανισμό μας και ιδίως στον γυναικείο οργανισμό, επειδή συμβάλλουν στη σωστή ισορροπία πολλών λειτουργιών. Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τι ακριβώς κάνουν ανά περίπτωση:

Τα Ω-λιπαρά σε κάθε ηλικία:

• βελτιώνουν τα επίπεδα ενέργειας και την αντοχή του οργανισμού

• κάνουν το δέρμα απαλό και βελούδινο κι ενισχύουν τα μαλλιά και τα νύχια

• βελτιώνουν τη μνήμη και τη λειτουργία του εγκεφάλου

• επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης – λειτουργούν ως πρόληψη για τις

ρυτίδες από μέσα προς τα έξω – επειδή τα EFAς προστατεύουν τα γονίδια από

βλάβες και υποστηρίζουν την αναγέννηση των κυττάρων

• συμβάλλουν στην ανακούφιση της αρθρίτιδας, μειώνοντας τις φλεγμονές στις αρθρώσεις

• δρουν ευεργετικά κατά της κολπικής ξηρότητας και της ξηρότητας του δέρματος

• συμβάλλουν στη βελτίωση του αδενικού συστήματος και την εξισορρόπηση των ορμονών

• υποστηρίζουν την καρδιακή υγεία, μειώνοντας τη χοληστερόλη, τα τριγλυκερίδια και την αρτηριακή πίεση

• βοηθούν στη μεταφορά των ανόργανων στοιχείων στα οστά και έτσι αποτρέπουν την οστεοπόρωση

Κατά την Εγκυμοσύνη: Το αναπτυσσόμενο έμβρυο αντλεί τα EFAς από τις μαμάδες, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του. Τα Ω-λιπαρά Udo’s Oil συνιστάται να λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και για το έμβρυο και για τη μητέρα.

Για τις μετα – γεννητικές μεταβολές της διάθεσης: Επειδή υπάρχει πιθανότητα έλλειψης των EFAς μετά την εγκυμοσύνη, οι γυναίκες μπορούν να ωφεληθούν από τη συμπλήρωσή τους μετά τη γέννα για να εξισορροπήσουν τις διαθέσεις τους και την ορμονική ισορροπία.

Κατά τον θηλασμό: το μωρό εξακολουθεί να αντλεί EFAς από τη μητέρα, καθώς ο εγκέφαλός του θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι τους 18 μήνες της ηλικίας του και τα EFAς αποτελούν το 60% του εγκεφάλου. Έτσι τα EFAς είναι ζωτικής σημασίας για τη διατροφή των βρεφών. Το Udo’s Oil εξασφαλίζει στο μωρό όλα όσα χρειάζεται, χωρίς να εξαντλείται το απόθεμα της μητέρας σε EFAς.Τα εκλεκτά Ω-λιπαρά που περιέχει το Udo’s Oil μπορούν να βοηθήσουν στην καρδιαγγειακή και την ορμονική υγεία, τη διάθεση, την επιδερμίδα και τη λειτουργία του εγκεφάλου.

● Πρόκειται για ένα μείγμα οργανικών, μη επεξεργασμένων ελαίων από φυτικές πηγές κι έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει την ιδανική αναλογία λιπαρών οξέων Ωμέγα – 3 και Ωμέγα – 6, 2:1.

● Προέρχεται από νωπούς, πιστοποιημένους σπόρους οργανικού λιναριού, ηλίανθου, σουσαμιού και νυχτολούλουδου καθώς και έλαια από καρύδα, ρύζι και πίτυρα.

● Είναι μη επεξεργασμένο και πάντα φρέσκο, με ψυχρή έκθλιψη σε περιβάλλον τελευταίας τεχνολογίας, χαμηλής θερμοκρασίας, χαμηλού φωτισμού και χωρίς οξυγόνο για τη βελτιστοποίηση της φρεσκάδας και την παροχή μέγιστης θρεπτικής αξίας. ● Παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% οργανικές φυτικές πηγές, αειφόρου γεωργίας

● Μη ΓΤΟ + 100% Οργανικό + Vegan

Το Udo’s Oil μπορεί να σας υποστηρίξει διατηρώντας τη νεότητά σας και βοηθώντας σας να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο.

Συμβουλές για γυναίκες όλων των ηλικιών:

Κρατήστε μια θετική άποψη για τη ζωή, κοιτάξτε την κάθε στιγμή της ζωής σας ως μια εποχή αλλαγής, ως μια ευκαιρία να ανακαλύψτε νέες όψεις στον εαυτό σας και τη ζωή σας. Η διατροφή μπορεί να έχει μια βαθιά επίδραση στο πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας, έτσι αυξήστε τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά, τα μη επεξεργασμένα τρόφιμα και τα σωστά λιπαρά.

Εισάγεται από τον Καναδά. Προϊόν της Flora Ltd. Αποκλειστική διανομή για Ελλάδα και Κύπρο: MedMelon, τηλ: 2310 449441, www.medmelon.gr, τηλ 2310 449441.