«Ιστορία της Φιλοσοφίας»: Την Κυριακή 1 Ιουλίου, ο τελευταίος τόμος, που ολοκληρώνει την πιο επιτυχημένη εκδοτική σειρά. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι, όχι μόνο στη φιλοσοφική σκέψη, αλλά και στην ιστορία των ιδεών, των τεχνών και των επιστημών. Η «Ιστορία της Φιλοσοφίας» είναι ένα ασυνήθιστο και σύνθετο εγχείρημα. Και είναι έτσι σχεδιασμένο και γραμμένο, με ένα ύφος σύγχρονο και καθαρό, ώστε να απευθύνεται σε όλους.

Μαζί,

Αντονι Μπουρντέν

Κουζίνα εμπιστευτικό. Περιπέτειες στο υπογάστριο των μαγειρείων

Με αφορμή τον θάνατό του, η αυτοβιογραφία του διάσημου σεφ και συγγραφέα. Το μπεστ σέλερ που ξεδιπλώνει τη σκοτεινή πλευρά του γαστρονομικού κόσμου. Ιστορίες της κουζίνας απρόβλεπτες, σοκαριστικές και ξεκαρδιστικές.

Μετά από είκοσι οκτώ χρόνια «υψηλής μαγειρικής, σεξ, ναρκωτικών και κακής διαγωγής», ο σεφ και συγγραφέας Aντονι Μπουρντέν αποφάσισε να τα πει όλα. Από το πρώτο του στρείδι στο «Ζιρόντ» μέχρι το εστιατόριο του «Λε Αλ», οι ιστορίες της κουζίνας που αφηγείται ο Μπουρντέν είναι τόσο παθιασμένες όσο κι απρόβλεπτες, τόσο σοκαριστικές όσο και ξεκαρδιστικές. Αυτό το βιβλίο, που έγινε μπεστ σέλερ στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, θα σας μείνει αξέχαστο και θ’ αλλάξει την άποψή σας για τα εστιατόρια – για πάντα.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου ο πρώτος τόμος


Ακόμη,

Το στοίχημα της ανάπτυξης

Ενα ειδικό ένθετο του Βήματος και του Οικονομικού Ταχυδρόμου για την πορεία και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας μετά την επιμήκυνση του χρέους και τα μνημόνια.

Γράφουν 35 προσωπικότητες της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

Και

Autohub, Το πληρέστερο ένθετο για το αυτοκίνητο