Το Supermodel και  φιλανθρωπος, Ζιζέλ Μπούντχεν, μοιράζεται προσωπικές ιστορίες σε ένα βιβλίο με ιδέες και φωτογραφίες, για να εξερευνήσουν οι αναγνώστες,  μαθήματα που έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση της ζωής της.

Το ταξίδι της ξεκίνησε στη νότια Βραζιλία, μεγάλωσε με πέντε αδελφές, παίζει βόλεϊ και διασώζει ζώα γύρω από την πατρίδα της. Στην πραγματικότητα, ήθελε να γίνει είτε επαγγελματίας παίκτρια βόλεϊ ,είτε κτηνίατρος. Αλλά σε ηλικία 14 ετών, η μοίρα ξαφνικά παρενέβη με τη μορφή ενός scouter μοντέλων, ο οποίος την είδε στο Σάο Πάολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A natureza faz parte de nós e quando estamos mais conectados com ela, estamos mais conectados com nós mesmos. #lessonsbygisele 🍃 🙏🏼✨ Nature is a part of us and when we are more connected with it, we are more connected with ourselves.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η εμφάνιση της στην πασαρέλα του Alexander McQueen, που περπατούσαν τα μοντέλα στην βροχή, τον Απρίλιο του 1998, ξεκίνησε την εκπληκτική του καριέρα ως μοντέλο μόδας.

Από τότε, η Ζιζέλ εμφανίστηκε σε σχεδόν 400 διαφημιστικές εκστρατείες και πάνω από 1200 εξώφυλλα περιοδικών. Έχει περπατήσει σε περισσότερες από 470 παρουσιάσεις μόδας για τις πιο σημαντικές μάρκες στον κόσμο. Η Ζιζέλ έχει γίνει ένα είδωλο, αφήνοντας ένα μόνιμο σημάδι στη βιομηχανία της μόδας.

Μέχρι τώρα, λίγοι άνθρωποι έχουν γνωρίσει την πραγματική Gisele, μια γυναίκα της οποίας η ιδιωτική ζωή βρίσκεται σε δραματική αντίθεση με την δημόσια εικόνα της. Στα βιβλίο «Lessons», αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποιος πραγματικά είναι και τι έχει μάθει τα τελευταία 37 χρόνια,  που την βοήθησαν να ζήσει μια σημαντική ζωή.  Ένα ταξίδι που παίρνει τους αναγνώστες από την παιδική της ηλικία που βρισκόταν ξυπόλητη στη μικρή πόλη της Βραζιλίας, σε μια διεθνώς επιτυχημένη σταδιοδρομία, τη μητρότητα και τον γάμο με τον αθλητή Τομ Μπρέιντι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Father’s Day to the most loving dad in the world. We love you! ❤Feliz dia dos pais para o pai mais amoroso do mundo! Nós te amamos!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις

Ένα έργο με μεγάλο άνοιγμα και ευπάθεια, το memoir αυτό αποκαλύπτει την εσωτερική ζωή μιας γυναίκας που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο!