Είναι διάνοιες!

Η ευφυΐα τους είναι εμβληματική! Μπορείς να πεις ότι θες για τα ζώδια του αέρα, αλλά όχι ότι δεν τους κόβει! Είναι απίστευτα έξυπνα παιδιά, ίσως τα εξυπνότερα του ζωδιακού κύκλου, χωρίς να έχουν κόμπλεξ για ότι δεν ξέρουν. Το μυαλό τους συνεχώς διψά για νέες εμπειρίες και πράγματα που θα τους συγκινήσουν.

Λογική σε πρώτο πλάνο.

Ασφαλώς και είναι συναισθηματικά και πάντα είναι εκεί που το συναίσθημα τους καλεί! Όμως η λογική τους είναι πάνω από όλα και από όλους. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανένα ζώδιο του αέρα ότι είναι παράλογο. Ειδικά όταν πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους ή να πάρουν κάποια απόφαση, το συναίσθημα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Η ανάγκη τους για καθαρή συνείδηση και κρίση είναι μέγιστης σημασίας.

Όχι κορόιδο στο κλουβί…

Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις μαζί τους ή μπορούν να σου επιτρέψουν πολλά. Ένα πράγμα όμως είναι αδιαπραγμάτευτο για εκείνους: η ελευθερία. Μην προσπαθήσεις να τους φυλακίσεις ή να τους βάλεις σε «κουτάκια» γιατί δεν θα τα καταφέρεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πιστοί ή καλοί φίλοι, ίσα – ίσα. Ένα ζώδιο του αέρα ζει και λειτουργεί καλύτερα ελεύθερα. Μπορείς να φυλακίσεις τον αέρα;;;

Φιλοσοφούν για όλα.

Τα ζώδια του αέρα είναι μια διασταύρωση του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη! Θέλουν να ξέρουν όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες για ένα ζήτημα που τους αφορά. Θα σκεφτούν πολύ για οτιδήποτε και θα είναι ενδελεχής σε κάθε ζήτημα. Θέλουν να έχουν απαντήσεις για όλα και θα τις βρουν με κάθε κόστος.

Τα ποπ παιδιά του ζωδιακού κύκλου.

Ποιος δεν θέλει στην παρέα του την κοινωνικότητα ενός Διδύμου, το χιούμορ ενός Ζυγού ή τον αυθορμητισμό ενός Υδροχόου; Είναι πολύ δημοφιλής και ξέρουν να περνούν καλά. Πάντα μαζί τους θα είναι ένα μεγάλο πάρτι και τίποτα δεν θα είναι βαρετό. Ξέρεις πως μπορείς να τους πεις την πιο τρελή σου σκέψη, γιατί λογικά μόνο μαζί τους μπορείς να την κάνεις πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News