Ο δυναμικός Κριός  διακρίνεται από αποφασιστικότητα και ανταγωνιστικότητα. Για να κατασταλάξει σε ένα επάγγελμα πρέπει να του προσφέρει συγκινήσεις, να του δίνει κίνητρο και ενέργεια! Ένας Κριός θέλει να εξελίσσεται και βαριέται εύκολα για αυτό χρειάζεται ένα μαχητικό επάγγελμα.

Ο Κριός μπορεί να γίνει καλός αθλητής και εφευρέτης. Ο Λεονάρντο Ντα Βίτσι είναι ένας χαρακτηριστικός Κριός, που διέπρεψε στις τέχνες και τις επιστήμες. Οι εφαρμοσμένες τέχνες και η υποκριτική είναι δύο επαγγέλματα που μπορούν να τον συγκινήσουν. Ο Δημήτρης Χορν και ο Μάρλον Μπράντο είναι δύο Κριοί που διέπρεψαν στην υποκριτική και ήταν πρωτοπόροι.

Ένας Κριός θέλει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του μέσα από την εργασία του, καθώς δεν είναι εκδηλωτικός καθόλου. Λατρεύουν την ποίηση και μπορούν να γίνουν ο επόμενος Σεφέρης, που ήταν και ο ίδιος Κριός. Έντονα καινοτόμοι και αποφασιστικοί κάποιοι ασχολούνται με την πολιτική καθώς είναι επαναστάτες και οραματιστές, όπως ο Αλ Γκορ και ο Κόφι Ανάν. Αλλά προσοχή γιατί και ο Χίτλερ Κριός ήταν.

Ακολουθήστε το στο Google News