Το 1995 το περιοδικό Forbes την ονόμασε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη. Έχει ονομαστεί ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών από διάφορες λίστες και περιοδικά, όπως αυτή του Men’s Health. Είναι γνωστή για την ελιά ακριβώς πάνω από τα χείλη της και έχει εμφανιστεί σε εκατοντάδες εξώφυλλα κατά την διάρκεια της καριέρας της. Έχει δοξαστεί από την βιομηχανία της μόδας, τους άνδρες και τις γυναίκες παγκοσμίως.

Ενώ φαινόταν να έχει παραδώσει την σκυτάλη του μόντελινγκ στην δεκαεξάχρονη κόρη της ,Κάια Γκέρμπερ, ξαναγυρίζει στον ρόλο του μοντέλου για την καμπάνια του μεγάλου οίκου Acne Studios για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα του 2018, πιο εκθαμβωτική από ποτέ. Το γεγονός της επιλογής της δεν είναι τυχαίο, καθώς η διάσημη μάρκα γιορτάζει την γνωστή του αγάπη για το denim. Ποια άλλη θα μπορούσε να γιορτάσει καλύτερα αυτό το γεγονός από το κορίτσι που έκανε τα τζιν σορτς μόδα πίσω στην δεκαετία του ενενήντα;

Με φωτογράφο τον θρυλικό, Σαμ Άμπελ, του National Geographic το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Με φόντο ένα αμερικάνικο ράντζο του 1971 στο Αμαρίλο του Τέξας, ο ήλιος είναι γερμένος και «φιλάει» γλυκά το πρόσωπο της. Φορώντας το διάσημο τζιν 1997 του οίκου με κανονική φόρμα και 5 τσέπες δείχνει ατίθαση και αισθησιακή.

«Η μόδα έχει εμμονή με τη λέξη « εικονική ». Ήθελα να παίξω με την εικονογραφία, γι ‘αυτό είχαμε αναθέσει στον Σαμ να φωτογραφίσει την Σίντι στο ράντζο Κάντιλακ» εξήγησε σε μια δήλωση ο Jonny Johansson, δημιουργικός διευθυντής του Studio Acne. «Είναι φωτογραφίες της Σίντι, με την ίδια να φοράει νέες εκδόσεις από τα πρώτα τζιν που έχουμε σχεδιάσει. »

Παράλληλα με τη νέα εκστρατεία, η έκθεση των φωτογραφιών του Abell για τον οίκο Acne Studios θα προβληθεί στο Gallery Edouard Escougnou στο Παρίσι από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. Όλα τα κέρδη από τις φωτογραφίες που πωλούνται καθώς και τα αποκλειστικά εμπορεύματα θα δωροδοτηθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς .

Κατά τη συζήτηση της εκστρατείας, η Κρόφορντ είπε: «Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, και ενώ έχω κάνει σχεδόν κάθε είδους φωτογραφίσεις, ήμουν ενθουσιασμένη που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Σαμ Άμπελ.»

Παραδέχεται το έργο του, αλλά εξήγησε ότι «δεν είχα ιδέα τι θα γινόταν όταν γυρίσει το φακό του στην μόδα και εμένα!». Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, όπως εκείνη.