Προσωπικές και αναδημοσίευες  φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο πριν την κυριαρχία της Kate Moss στην κορυφή της μόδας συγκεντρώθηκαν σε έναν κομψό τόμο από τις εκδόσεις PHAIDON.

Αυτό το υπέροχα εμπνευσμένο βιβλίο χαρακτηρίζει οικεία, ποτέ πριν δημοσιευμένα πορτρέτα της νεαρής και πρωτό – ανακαλυμμένης Kate Moss, που τραβήχτηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 από τον τότε φίλο της, τον Ιταλό φωτογράφο Mario Sorrenti. Αφού εξετάστηκαν από τον Calvin Klein, οι φωτογραφίες έδωσαν ζωή στη διάσημη εκστρατεία Obsession, η οποία έδωσε στην Moss το σπρώξιμο στο διεθνές superstardom της βιομηχανίας της μόδας.

Σήμερα, ωστόσο, η προέλευση της ιστορίας της επανεξετάζεται σε ένα βιβλίο που δημοσιεύτηκε και περιέχει τις πολυπόθητες φωτογραφίες του Sorrenti από τη δεκαετία του ’90. Το κομψό βιβλίο των 220 σελίδων αποτελεί απόδειξη για το στυλ υπογραφής του Sorrenti, ασπρόμαυρες φωτογραφίες που υπογραμμίζουν τη φυσική θηλυκότητα του μοντέλου. Ένα βιβλίο που είναι αναγκαίο για οποιονδήποτε θαυμαστή της Kate, του Sorrenti και φανατικό οπαδό της μόδα της δεκαετίας του ’90.

Περιλαμβάνει εικόνες με επικεφαλίδες στο βιβλίο καθώς και ένα εισαγωγικό δοκίμιο του Sorrenti, το οποίο τοποθετεί το έργο στο μοναδικό προσωπικό του πλαίσιο.

Αυτό το βιβλίο, το οποίο γιορτάζει την αυγή δύο θρυλικών καριέρων ,αλλά και ένα νέο φωτογραφικό κίνημα της δεκαετίας του 1990.