Από τότε που ονομάστηκε επίσημη πρέσβειρα της μάρκας τον Δεκέμβριο του 2016, η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Stuart Vevers, σε δύο προσαρμοσμένες εμφανίσεις στο Met Gala και δημιούργησαν μια τσάντα που κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο. Όλοι μιλούν για μια από τις πιο εμπνευσμένες συνεργασίες στον χώρο της μόδας.

«Είμαι τόσο υπερήφανη για τη συλλογή», δήλωσε η Gomez. «Αυτό που μου άρεσε περισσότερο για να συνεργαστώ με την ομάδα του Coach είναι ότι ξέρουν απλώς πώς ντύνομαι. Όλα αισθανθήκαμε άνετα από την αρχή. »

Ενώ ο καλλιτεχνικός διευθυντής  είπε «Μου αρέσει να δουλεύω με τη Selena γιατί φέρνει την ισχυρή της οπτική γωνία στη διαδικασία σχεδιασμού. Ήθελα όλα τα κομμάτια να αντικατοπτρίζουν το στυλ και τη γοητεία της – και να αισθάνονται αβίαστα».

Αυτή η συνεργασία, με τίτλο «Coach x Selena Gomez», περιλαμβάνει ενδύματα (από μεταξωτά σε παντελόνια και μπλούζες), αξεσουάρ και δύο νέες τσάντες. Η καμπάνια, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Steven Meisel στη Νέα Υόρκη, αναμένεται να μονοπωλήσει το νεανικό κοινό.