Η τάση ονομάζεται «Power Suit», δηλαδή το ισχυρό κοστούμι και είναι αδιαμφισβήτητα η νέα «πανοπλία» για κάθε ισχυρή γυναίκα. Ακολουθώντας τα κινήματα #MeToo και Times Up, οι γυναίκες όχι μόνο δεν κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα αλλά είναι έτοιμες για να αντιμετωπίσουν τις προσωπικές τους μάχες με σταυρωμένα… σακάκια.

Στο μεταξύ, οι σχεδιαστές πήραν  το μήνυμα και όλες οι πασαρέλες γέμισαν με κοστούμια, από τον Armani μέχρι τον Dior, το μήνυμα είναι σαφές: Οι γυναίκες φορούν τα παντελόνια, αυτήν την σεζόν και τους πάνε πολύ. Αυτό μάλλον πρέπει να σκέφτηκε και η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι και αποφάσισε σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο να αλλάξει επτά εμφανίσεις.

Η Λάιβλι είναι παλιά γνώριμος με την τάση αυτή καθώς την προτιμά συχνά. Η εκθαμβωτική σταρ δείχνει άψογη μέσα σε ένα κοστούμι και παραδίδει μαθήματα στιλ και φαντασίας. Ξεκινώντας το Σαββατοκύριακο με ένα φλούο κοστούμι στο χρώμα του λάιμ άφησε τους πάντες άφωνους με την τολμηρή και έντονη επιλογή της! Το κοστούμι είναι από την ανδρική συλλογή του οίκου Versace για το 2019 και το συνδύασε με ένα ασορτί πλεκτό τοπ. Τα κοσμήματα ήταν από τον οίκο Lorraine Schwartz και τα παπούτσια φτιαγμένα από τον Christian Louboutin.

Την ίδια μέρα δεν αποχωρίστηκε την αγαπημένη της τάση και με ένα βελούδινο αμάνικο κοστούμι έλαμψε σε μια casual εμφάνιση. Περπάτησε στην Νέα Υόρκη με ένα αμάνικο σακάκι του οίκου Roland Mouret Harleston και η φαρδιά βελούδινη παντελόνα της ήταν Delano.

Η επόμενη εμφάνιση  χαρακτηρίστηκε από μια αναντιστοιχία κόκκινου, κίτρινου, μπλε και πράσινου καρό από τον οίκο Balenciaga. Από την κολεξιόν του για τον χειμώνα 2018/2019  το σέταρε με μια εμπνευσμένη γραβάτα, ροζ σκουλαρίκια και μια καρφίτσα σε σχήμα καρδιάς.

Την Κυριακή το βράδυ, η ηθοποιός,  η οποία είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ryan Reynolds,  ξεπέρασε το φανταχτερό σαββατοκύριακο της μέσα σε ένα άσπρο κοστούμι Zimmermann από την συλλογή Resort 2019, με μακρόστενο σακάκι που κρέμονταν γύρω από τους ώμους της. Από μέσα φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο με μανίκια δαντελωτά,και ένα βραχιόλι από ροζ και γκρι μαργαριτάρια με διακοσμημένα τακούνια σε nude χρώμα. Μια πιο νοσταλγική επιλογή, που θυμίζει γκάνγκστερ, η ηθοποιός αποφάσισε να είναι ο Κλάιντ και όχι η Μπόνι!