Η Πριγιάνκα Τσόπρα είναι πολυβραβευμένη Ινδή ηθοποιός, τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο. Κερδίζοντας το διαγωνισμό ομορφιάς Μις Ινδία και στη συνέχεια τον τίτλο της Μις Κόσμος (2000) μεταπήδησε στο χώρο του κινηματογράφου για να γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς. Μετά την εμφάνιση της στον βασιλικό γάμο, στο γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου και τον φημολογούμενο δεσμό της με τον τραγουδιστή Νικ Τζόνας, οι μετοχές της ανεβαίνουν διαρκώς.

Η Πριγιάνκα έχει αναμφισβήτητα καλά γονίδια, εξωτική ομορφιά βγαλμένη από ανατολίτικο παραμύθι και εξαιρετικό γούστο. Σε εαυτό το βίντεο, που δημιουργήθηκε για το Αμερικανικό Harper’s Bazaar, αποκαλύπτει τα μυστικά του στιλ της και μας συστήνει την ομάδα που κρύβεται πίσω από τις πετυχημένες της εμφανίσεις, «τους ανθρώπους που την βοηθούν να ζήσει την όμορφη ζωή της» όπως λέει και η ίδια.

Το βαρύ της πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές φωτογραφίσεις, γυρίσματα και πολύ τρέξιμο. «Πραγματικά έχω φωτογραφίσεις κάθε μέρα, αλλάζω ρούχα 5 φορές μέσα στο 24ωρο» παραδέχεται η ίδια. Η ενδυματολόγος της στην Αμερική (αφού έχει ειδικούς σε ολόκληρο τον κόσμο, ανάλογα σε ποια χώρα ταξιδεύει) ονομάζεται Μίμι Κατρέλ και αναλαμβάνει το καθημερινό της ντύσιμο σε συνεργασία με την Κριστίνα ‘Εχλιτς, που αναλαμβάνει τις επίσημες εμφανίσεις της.

Η Ινδή ηθοποιός λέει πως δεν βλέπει την μόδα σας μέσο επιβολής αλλά σαν προέκταση της προσωπικότητας της. Σε όλη την διάρκεια της καριέρας μου συνειδητοποίησα πως πρέπει να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και τα μηνύματα που θέλω να περάσω».  Στο βίντεο δοκιμάζει ρούχα και έχει άποψη για όλα! Αν αναρωτιέστε πως διατηρείται φρέσκια στο απαιτητικό της ωράριο, δεν θα εκπλαγείτε διαβάζοντας πως «πρέπει απλώς να σου αρέσει η δουλειά σου» ή να έχεις μια ομάδα με δύο στιλίστριες να σε ντύνουν νυχθημερόν θα συμπληρώσω εγώ.