Όλοι και όλες γνωρίζουμε τις κλασικές και προφανείς ερωτογενείς περιοχές του σώματός μας και τείνουμε να δίνουμε εκεί όλη την προσοχή μας. Και ενώ είναι σημαντικό να ασχολούμαστε με τις βασικές αυτές ζώνες, υπάρχουν πιο ‘άγνωστα’ σημεία που αγνοούμε ή ασχολούμαστε πολύ λίγο και που τελικά μπορούν να κάνουν θαύματα στη σεξουαλική μας ζωή. Τι είναι αυτό που πυροδοτεί τα συγκεκριμένα σημεία; Το λεπτότερα δέρμα συγκριτικά με τα άλλα σημεία είναι ο λόγος που εκεί υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση νευρικών απολήξεων. Αλλά και η μνήμη μας παίζει σημαντικό ρόλο. Αν μας έχει συμβεί μία φορά και ενθουσιαστήκαμε, θα το θυμόμαστε και όταν ξανασυμβεί. Αυτά που θα αναφέρουμε είναι μικρές ενδεικτικές επιλογές. Κάθε σώμα είναι ξεχωριστό και έχει τα δικά του ερωτικά σημεία, ανάλογα με τη διάθεση και τον παρτενέρ.

Πίσω από το αυτί. Ο λοβός μπαίνει συχνά στο παιχνίδι των προκαταρκτικών. Η περιοχή πίσω από το αυτί όμως είναι απίστευτα λεπτή και θεωρείται hot spot για τα νεύρα. Είναι κρίμα να αγνοείται επιδεικτικά.

Το πίσω μέρος του λαιμού. Ενώ ο λαιμός κερδίζει αρκετή προσοχή στην ερωτική πράξη, ο σβέρκος είναι συνήθως κρυμμένος. Αλλά το σημείο όπου τελειώνει η γραμμή των μαλλιών μπορεί να πυροδοτήσει κύματα σεξουαλικότητας με ένα απαλό άγγιγμα. Τα χάδια και τα φιλιά στην περιοχή δημιουργούν μία αίσθηση μυστηρίου γιατί δεν μπορούμε να δούμε τι γίνεται ακριβώς.

Η παλάμη. Το κράτημα του χεριού του συντρόφου δημιουργεί τρυφερότητα και οικειότητα. Το κέντρο της παλάμης όμως αποτελεί και ερωτογενή ζώνη. Μία κίνηση με το δάχτυλο στο κέντρο της παλάμης δημιουργεί αμέσως ερωτική διάθεση.

Οι πατούσες. Αν και πολλοί άνθρωποι γαργαλιούνται και δεν μπορούν να δουν ερωτικά τη συγκεκριμένη περιοχή, δοκιμάστε να πιάσετε την πατούσα με όλα τα δάχτυλα ή να ξύσετε με τα νύχια. Αλλά το μασάζ ή το φύσημα αέρα στις πατούσες μπορεί να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές.