Ακόμη και αν δεν έχετε γεννηθεί ψηλή ή αδύνατη, μπορείτε να προσαρμόσετε τα ρούχα και το γενικότερο στυλ σας, έτσι ώστε να δείξετε πιο εντυπωσιακή.

Σε κάθε περίπτωση, το κλειδί για να είστε όμορφη είναι το να νιώθετε όμορφα!

Συμβουλή 1η

Επενδύστε στα ψηλόμεσα ρούχα

Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελούν τη νούμερο ένα τάση της μόδας, αφού προσθέτουν στη στιγμή πόντους στο στυλ και το ύψος σας.

Δώστε προσοχή στο πώς θα συνδυάσετε το ψηλόμεσο τζιν σας. Η ιδανική επιλογή είναι μαζί με ένα crop top ή με μια μπλούζα που θα φορέσετε μέσα από το τζιν σας.

Συμβουλή 2η

Επιλέξτε μπλουζάκια με ντεκολτέ

Όχι, δεν εννοούμε να φορέσετε μια μπλούζα με βαθύ κόψιμο, αλλά μια μπλούζα με V. Έτσι, θα τονιστεί το πιο λεπτό σημείο σας και εσείς θα δείξετε αμέσως πιο ψηλή και λεπτή.

Συμβουλή 3η

Προσοχή στις ρίγες

Ενώ οι κάθετες ρίγες προσθέτουν ύψος και «κόβουν» κιλά, οι οριζόντιες ρίγες κάνουν ακριβώς το αντίθετο! Καλό, λοιπόν, θα είναι να τις αποφεύγετε.

Συμβουλή 4η

«Όχι» στα μακριά μαλλιά

Τολμήστε το κοντό ή μακρύτερο καρέ που είναι φέτος στη μόδα. Δεν υπάρχει λόγος να διατηρείτε τα μαλλιά σας μακριά απλά επειδή έτσι τα έχετε συνηθίσει! Ένα πιο κοντό κούρεμα, αμέσως θα δείξει τον κορμό σας μακρύτερο και εσάς πιο ψηλή!

Συμβουλή 5η

Προτιμήστε τις μικρές τσάντες

Οι μεγάλες τσάντες μπορεί να είναι βολικές, γιατί σας βοηθούν να μεταφέρετε μαζί σας ό,τι χρειάζεστε, αλλά σάς προσθέτουν όγκο που δε χρειάζεστε!

Προτιμήστε μικρές, διακριτικές τσάντες και αμέσως θα δείξετε πιο ψηλή και λεπτή.

Συμβουλή 6η

«Ναι» στα μονόχρωμα σύνολα

Σίγουρα έχετε ακούσει ότι το μαύρο αδυνατίζει. Ωστόσο, δε χρειάζεται να περιοριστείτε στους σκούρους τόνους. Αρκεί να συνδυάσετε σωστά κοντινές αποχρώσεις. Προσέξτε η σκουρότερη απόχρωση να είναι στο κομμάτι του σώματός σας που είναι πιο «γεμάτο».