Η Βικτώρια Μπέκαμ ξεκινάει το δικό της κανάλι YouTube για συμβουλές ομορφιάς και σεμινάρια styling για τους θαυμαστές της και για οπαδούς της μόδας.

Η σχεδιάστρια μόδας και  επιχειρηματίας ανακοίνωσε το νέο της πόνημα στο Instagram σε ένα μικρό κλιπ παρέα με τον διευθυντή σε θέματα μόδας και ομορφιάς του YouTube, Derek Blasberg.

«Σήμερα έχω ένα ξεχωριστό μήνυμα για να μοιραστώ», έγραψε η Beckham «Θα ξεκινήσω το δικό μου κανάλι στο YouTube με μαθήματα ομορφιάς, συμβουλές για στυλ και πολλά πράγματα από μένα.»

Η 44χρονη Βικτώρια γύρισε το βίντεο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο μετά από την γιορτή της δεκαετούς επετείου της ομώνυμης σειράς μόδας της, που φέρει το όνομα της και  αποκάλυψε στον Blasberg λεπτομέρειες του «νέου κεφαλαίου» της.

«Νιώθω πραγματικά ότι τώρα έχω την δυνατότητα να κάνω ό, τι ονειρευόμουν να κάνω για πολύ, πολύ καιρό».

Εξέφρασε επίσης τον ενθουσιασμό της να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για να συνδεθεί με τους πελάτες της.

Εξήγησε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ να έρθω σε επαφή με τους πελάτες μου και να τους γνωρίσω καλύτερα».

Στο κανάλι YouTube της Βικτώρια Μπέκαμ, το οποίο έχει περισσότερους από 22.000 συνδρομητές, οι θεατές μπορούν ήδη να ρίξουν μια ματιά σε βίντεο που αφορούν τις προτάσεις της στο μακιγιάζ, διάσημες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και επιδείξεις μόδας που έχει υπογράψει ως σχεδιάστρια.

Μέχρι στιγμής, η ανακοίνωση έχει αγκαλιαστεί με χαρά από τους οπαδούς της Μπέκαμ, οι οποίοι έχουν ήδη παρακολουθήσει το βίντεο πάνω από 14.000 φορές στο YouTube και σχεδόν 900.000 φορές στο Instagram.

Ακολουθήστε το στο Google News