Οι γιορτές μπορούν να αποτελέσουν μία έναρξη πολλών πραγμάτων. Μπορεί να κάνεις έναν απολογισμό για το πώς πήγε η χρονιά επαγγελματικά, αν κατάφερες να επιτύχεις αυτά που είχες στο μυαλό σου πέρυσι τέτοια εποχή, αν έχεις κρατήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, αν άλλαξες αυτοκίνητο και αν θα δοκιμάσεις νέα πικάντικα πράγματα στο σεξ, ένεκα των εορτών.

Που με φτάνει στο προκείμενο και στις ερωτικές φαντασιώσεις που μπορείς να υλοποιήσεις με αφορμή τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Αναφέρομαι οπωσδήποτε στις επίκαιρες στολές; Ναι, σίγουρα αλλά όχι απαραίτητα. Οι φαντασιώσεις του καθένα από εμάς μπορεί να είναι πολύ συγκεκριμένες και να μην αφορούν τον Άγιο Βασίλη και τη βοηθό του. Αυτή όμως είναι η σωστή στιγμή για να απελευθερωθείς ερωτικά, να θέσεις σε εφαρμογή αυτά που θα εκτινάξουν τη λίμπιντο και να αναθερμάνεις τη μακρόχρονη σχέση σου. Οι αργίες είναι η σωστή αφορμή να πιεις, να μην το παρακάνεις με το φαΐ για ευνόητους λόγους και να κάνεις εορταστικό σεξ που θα σου δώσει καύσιμα, έστω για τις πρώτες μέρες του 2019.

Καταρχάς, ξέχνα τις ντροπές. Πιες ένα ποτήρι κρασί παραπάνω (χωρίς να εγκρίνουμε φυσικά την αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ) και σκέψου ότι έτσι θέλεις να αποχαιρετίσεις τον παλιό το χρόνο. Με θάρρος και πυροτεχνήματα. Ζήτησέ του αυτό που έχεις στο μυαλό σου και πες του ότι θα ανταποδώσεις την καλή πράξη. Αφού ακούσουμε τι έχει να μας προτείνει. Μετά θα κρίνουμε.

Πάρτε μία ολόκληρη ημέρα off από δουλειά και κάθε υποχρέωση, για να βρείτε τη σωστή ερωτική διάθεση και να το απολαύσετε στο έπακρον. Κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια, φτιάξτε κάτι νόστιμο αλλά ελαφρύ και αφήστε τα παιδιά (αν υπάρχουν) στη γιαγιά και τον παππού.

Παιχνίδια ρόλων. Ξέρουμε ότι ο Άγιος Βασίλης είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο αγάπης, γιορτής, δώρων και ανθρωπιάς. Φέτος όμως μπορεί να γίνει το σύμβολο του οργασμού σου και να σε κάνεις να δεις τα Χριστούγεννα λίγο πιο πικάντικα από το συνηθισμένο. Αγόρασε μία στολή για εκείνον και ντύσου ξωτικό, μικρή βοηθός, ταρανδάκι, απαιτητική σύζυγος ή κουνελάκι του Πάσχα. Εμείς δεν κρίνουμε. Τα κουλουράκια και το γάλα είναι προαιρετικά.

Ανταλλαγή δώρων. Για να εντείνετε την αγωνία, αγοράστε δώρα με ερωτικό περιεχόμενο ο ένας για τον άλλον, τυλίξτε τα και βάλτε τα κάτω από το δέντρο ώστε να κάνετε ανταλλαγή τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Απλώς φροντίστε να είστε ξεκάθαρη για το concept για να μην καταλήξετε να ανοίγετε συσκευασία με αποχυμωτή. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να καταλάβει κάποιος από ένα υπονοούμενο.

Υπερωρία στο γραφείο. Πολλοί εργαζόμενοι φέτος θα δουλέψουν έξτρα ώρες τις άγιες μέρες και η σκέψη μας είναι μαζί τους. Γιατί να μην κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την παραμονή σας στο γραφείο με λίγο εορταστικό σεξ; Πάντα με συναίνεση και προφύλαξη.

Στο αυτοκίνητο ενώ πηγαίνετε στα πεθερικά. Η παρανομία ή η ένταση πριν τη βαρετή εκδήλωση, μπορεί να σας απογειώσει και να σας χαρίσει το σεξ της ζωής σας. Έχετε ξεκινήσει να πάτε να κάνετε Χριστούγεννα στα πεθερικά (ή στους δικούς σου γονείς) και ξαφνικά σας πιάνει λάστιχο. Ή έτσι θα πείτε σε περίπτωση αργοπορίας στο γεύμα.