Το μοντέλο από την Πορτογαλία, Σάρα Σαμπάιο, μας δείχνει την πρωινή της ρουτίνα.

Γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1991 από τους Αρμάντο και Κριστίνα Σαμπάιο, στα προάστια του Πόρτο όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 16 ετών έλαβε μέρος στο διαγωνισμό Cabelos Pantene 2007 της πορτογαλικής Pantene, όπου και νίκησε. Μάλιστα, μέσω του διαγωνισμού είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στη πρώτη της διαφήμιση και να υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, αλλά οι γονείς της πίστευαν ότι έπρεπε να τελειώσει το λύκειο πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling.

Μετά το σχολείο, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Λισσαβόνας με μερική απασχόληση, αφού παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο. Τώρα πια είναι από τους πιο αγαπημένους αγγέλους της Victoria Secret.

Η ίδια παραδέχεται πως «Έχω κόψει τον καφέ εδώ και τρία χρόνια,  αισθάνομαι πολύ καλύτερα από τότε που τον εγκατέλειψα. Έχω περισσότερη ενέργεια».

«Μου αρέσει πραγματικά πώς με κάνει να αισθάνομαι γιατί έχω πολύ άγχος». Η διακοπή της καφεΐνης, όπως λέει, την έκανε λιγότερο «θορυβώδη». Κάνει επίσης  ασκήσεις ποδιών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας απλά μια πετσέτα, μοιράζεται το κόλπο της να κάνει τα μάτια της να φαίνονται πιο ξύπνια και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να κάνουν τα μαλλιά της δεύτερης ημέρας να φαίνονται φρέσκα.