Οι νεοϋορκέζοι είναι συνηθισμένοι να κάνουν θυσίες στα διαμερίσματά τους. Η έλλειψη τετραγώνων μέτρων και η ελάχιστη αποθήκευση σημαίνει ότι μερικές φορές πρέπει να γίνει κανείς αρκετά δημιουργικός και πρακτικός προκειμένου να βάλει τα ρούχα σε μια τάξη. Θυμάστε πως η Carrie Bradshaw έλεγε με χαρά πως αποθήκευε τα πουλόβερ της στο φούρνο; Λοιπόν, με την ίδια λογική το μοντέλο και ιδρύτρια της LUMA Beauty, Τζέσικα Χαρτ, η οποία μετέτρεψε το μοναδικό υπνοδωμάτιο στο σπίτι της στο Gramercy Park σε μια υπέροχη ντουλάπα!

«Σκέφτηκα πως δεν πειράζει, ας κοιμηθώ όπου να’ ναι», γελάει,  δείχνοντας την σοφίτα με θέα το σαλόνι της. Με μια σκάλα που οδηγεί στο κρεβάτι της, δίπλα σε ένα από τα δύο ποδήλατα BMX (δώρα από φίλους), βλέπει κανείς την ανεμπόδιστη θέα του πάρκου.

Η συλλογή της από τσαντάκια της Olympia Le-Tan, όλα σχεδιασμένα με τα καλύμματα της κλασσικής λογοτεχνίας, είναι το πραγματικό φετίχ της. Τα ρούχα της ποικίλουν και η συλλογή με τα παπούτσια της είναι το όνειρο κάθε fashionista.

Ακόμα, βεβαιώνει ότι, αν και η ντουλάπα της έχει πολλά βραδινά ρούχα, εξακολουθεί να είναι ένα καθημερινό κορίτσι στην καρδιά.«Πάντα επιλέγω την άνεση στις εμφανίσεις μου».

«Δεν θα μπορούσα να περιγράψω το στυλ μου γιατί πάντα αλλάζει! Συνήθως τα πάνινα παπούτσια και τα δερμάτινα παντελόνια είναι τα αγαπημένα μου.»

Ακολουθήστε το στο Google News