Κριός

Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά

Το 2019 είναι ένα έτος ορόσημο για τους Κριούς. Μετά από το 2018, που κατάφερε να σας γεμίσει με αμφιβολίες και φόβους, το νέο έτος σίγουρα θα έχει μεγάλη διαφορά. Αυτήν την χρονιά οι Κριοί σοβαρεύονται και αφήνουν λιγάκι πίσω στην παιδικότητα τους, καθώς πιστεύουν πια στον εαυτό τους και δεν έχουν ανάγκη να κρύβονται πίσω από τις ανασφάλειες τους. Το επαγγελματικό μέλλον, από τον Μάρτιο που επιστρέφει ο Ουρανός στον Ταύρο, αλλάζει τα δεδομένα και ολόκληρη την καθημερινότητα. Επαγγελματικές ευκαιρίες ξεπετάγονται και καλές ευκαιρίες για σχέσεις δεν λείπουν. Με όπλο την δύναμη και την αυτοπεποίθηση όλα μπορούν να πάνε κατ’ ευχή, εσείς προσπαθήστε να φανείτε συνεπείς και γενναίοι.

Ταύρος

Συναισθηματικές εκρήξεις

Το 2018 κατάφερε να αναστατώσει και να απορυθμίσει τους Ταύρους. Φέτος θα πρέπει να προγραμματίζετε με λεπτομέρεια το καθετί και να μην επαναπαυτείτε σε περιόδους φαινομενικής ηρεμίας. Οι εκλείψεις σας επηρεάζουν άμεσα και μαζί τους φέρνουν εκνευρισμό, παρεξηγήσεις και επαναστάσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες με νέα άτομα, που θα αναζωογονήσουν την καθημερινότητα σας, θα βρείτε νέα χόμπι και δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και Ο Δίας στον Τοξότη θα ευνοήσει την αλλαγή κατοικίας ή χώρας. Οι δυσκολίες δεν θα πρέπει να σας κάμψουν αλλά να σας δώσουν έναυσμα για νέες επιδιώξεις.

Δίδυμοι

Νέα εποχή, νέος Δίδυμος

Το 2018 σας δίδαξε πολύτιμα μαθήματα. Μάθατε πώς να αποφεύγετε λάθη, γίνατε καλύτεροι επαγγελματίες, οπλίσατε τον εαυτό σας με τόλμη. Το 2019 το μεγάλο δώρο έρχεται από τον Δία στον Τοξότη, που σας επιβεβαιώνει την σιγουριά σας και σας «κλείνει» το μάτι σε νέα συναισθηματικά ανοίγματα και επαγγελματικές συνεργασίες. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και πολλές φορές μέσα στην χρονιά θα δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, μαζί με αυτό θα μπορέσετε να επανεκτιμήσετε σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια. Οι ερωτικές σχέσεις περνούν από «κόσκινο» και θα αποδείξουν την αξία και την δύναμη τους. Φέτος, ακούστε την αλήθεια σας και διώξτε ότι σας βαραίνει ή δεν σας ταιριάζει πια.

Καρκίνος

Μεγάλα γεγονότα

Όχι δεν θα είναι μια τυχαία και απλή χρονιά το 2019. Ήδη από το 2018 βιώσατε βαθιά συναισθήματα, αποχωριστήκατε ανθρώπους, βιώσατε μοναξιά, αλλάξατε μέσα και έξω, έτσι και φέτος ο Κρόνος δεν θα σας αφήσει σε ησυχία. Στα επαγγελματικά σίγουρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, λόγω του Δία, αρκεί και εσείς να χαλαρώσετε λιγάκι. Οι υπόλοιποι θα σας βλέπουν διαφορετικά, οι φίλοι θα σας εμπιστεύονται, οι συνάδελφοι θα σας σέβονται και  η συμπεριφορά σας θα γλυκάνει. Το παρελθόν πρέπει να μείνει πίσω σας, όσο και αν το ανακαλείται μόνοι σας μέσα στην χρονιά, αποτινάξτε τον φόβο μιας νέας ευκαιρίας και βουτήξτε σε νέα νερά. Κρατηθείτε μακριά από τα αγαπημένα σας σπορ: την κυκλοθυμία και το άσκοπο άγχος.