Η Kent & Curwen, η ετικέτα μόδας που ανήκει στον David Beckham, παρουσίασε μια νέα συλλογή σε συνεργασία με την τηλεοπτική εκπομπή Peaky Blinders.

Η συλλογή περιορισμένης κυκλοφορίας έκανε το ντεμπούτο της σε show του Fashion Week στο Λονδίνο, το οποίο έλαβε χώρα στο Two Temple Place – το πρώην γραφείο του πολιτικού William Waldorf Astor ,ένα πραγματικό έπος βικτοριανής αρχιτεκτονικής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thanks to everyone that came to our show at London Fashion Week Men’s today. Keep an eye on our stories for more behind the scenes photos. . @DavidBeckham @Daniel.Kearns @PeakyBlindersOfficial #KentAndCurwen #PeakyBlinders #LFWM  #AW19 #GarrisonTailors #ByOrderOfThePeakyBlinders

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kent & Curwen (@kentandcurwen) στις

Σχεδιασμένη από τον δημιουργό διευθυντή, Daniel Kearns, η συλλογή περιελάμβανε τα πάντα, από μακριά πουκάμισα και μεσάτα παλτό έως μάλλινα καπαρντίνες και παντελόνια, χωρίς φυσικά να λείπουν οι χαρακτηριστικές τραγιάσκες!

Ο Kearns διείσδυσε στους χαρακτήρες και το στιλ της τηλεοπτικής και η επίδειξη επικεντρώθηκε στη ζωή των γκάνγκστερ του 1920 στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Κάθε κομμάτι φέρει την ένδειξη «The Tailors Garrison», το οποίο πήρε το όνομά του από την pub Birmingham της οικογένειας Shelby.

Ο Μπέκαμ παρακολούθησε το show της Κυριακής, με μια εμφάνιση όμοια με εκείνη των πρωταγωνιστών της σειράς, φορώντας ένα σκούρο παλτό, ζακέτα και πουκάμισο παράλληλα με τη σύζυγό του Βικτόρια, γιο Μπρούκλιν και μητέρα του Σάντρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Missing England ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb🌷 (@brooklynbeckham) στις

Ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight, ήταν εκεί και δήλωσε πως το σενάριο βασίστηκε σε όλες τις ιστορίες που άκουσε από τους γονείς του καθώς μεγάλωνε. «Αυτοί οι άνδρες ήταν γκάνγκστερ – αλλά ήταν και οι απόλυτοι δανδήδες επίσης, γεγονός που τροφοδοτεί την έμπνευση και δημιουργία αυτής της συλλογής με τον οίκο Kent & Curwen. Είμαστε η τέλεια σύμπραξη» , εξήγησε.